Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Στραματσόνι: Εκπληκτικό συναίσθημα η γεμάτη Λεωφόρος

Στραματσόνι: Εκπληκτικό συναίσθημα η γεμάτη Λεωφόρος

«Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά, αλλά έχουμε παρουσιάσει πρόοδο»

Η εικόνα της Λεωφόρου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει μείνει καρφωμένη στο μυαλό του Αντρέα Στραματσόνι. Ο ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι ακόμη θυμάται τη στιγμή αυτή, ενώ εξέφρασε στην δυσαρέσκειά του για την απόφαση τελικά να μην γίνει το ματς.

Ο προπονητής του τριφυλλιού σχολίασε και τη βαθμολογία μέχρι τώρα: «Ασφαλώς η βαθμολογία δείχνει κάποια πράγματα. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχω άποψη, γιατί δεν τον έχω αντιμετωπίσει. Δεν έχω αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στη Nova…

– Για τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της ομάδας:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τα προηγούμενα παιχνίδια λόγω σεβασμού στον προηγούμενο προπονητή. Θα μιλήσω για αυτά που ήμουν εγώ εδώ. Θεωρώ ότι έχουμε παρουσιάσει πρόοδο. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο».

– Για τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος και το ποια είναι η καλύτερη ομάδα:

«Δεν αντιμετώπισα όλες τις ομάδες. Ασφαλώς η βαθμολογία δείχνει κάποια πράγματα. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχω άποψη, γιατί δεν τον έχω αντιμετωπίσει. Δεν έχω αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες».

– Για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος μέχρι τώρα:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν μπορώ να απαντήσω βάσει όσων ακούω ή όσων μου λένε, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω».

– Ποια στιγμή από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει μέχρι τώρα:

«Είναι η στιγμή που είδα τη Λεωφόρο γεμάτη. Δυστυχώς ήμουν άτυχος και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έγινε, αλλά ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα όταν είδα τη Λεωφόρο γεμάτη».

– Για το μέλλον του και τα πλάνα του:

«Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το μακρινό μέλλον. Το μέλλον είναι τώρα και πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω στην καθημερινά δουλειά».

Πηγή: sport-fm.gr