Τετάρτη , 29 Μάρτιος 2023

Super League: Νέα ανακοίνωση Βόλου κατά ορισμού Ελλήνων διαιτητών -«Μέχρι αύριο να έχει γίνει αντικατάσταση»

Σε νέα ανακοίνωση προέβη η ΠΑΕ Βόλος, με αφορμή τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται, πως οι έξι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ είχαν ζητήσει από ΕΠΟ και ΚΕΔ τον ορισμό ξένων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια, κάτι το οποίο δε συνέβη εν τέλει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίτερα, ανακοίνωση εξέδωσε και ο πρόεδρος της Super League και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για ξένους διαιτητές στα πλέι οφ της Super League:

«Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο πολύς Στηβ Μπένετ το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην αξιοπιστία αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, για την προάσπιση και διασφάλιση των οποίων χρυσοπληρώνεται.

Και αν μεν για το ποδόσφαιρό μας ο Βρετανός «αρχιδιαιτητής» ουδόλως ενδιαφέρεται, επιδεικνύοντας μια χωρίς προηγούμενο ασέβεια και προκλητικότητα στους πρωταγωνιστές του, τις ομάδες της Super League, αγνοώντας επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις τους, απορεί κανείς πως και δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι παράλληλα βλάπτει τα δικά του συμφέροντα καθώς η υποβάθμιση και η υποτίμηση του κύρους και της αξιοπιστίας του θεσμού των playoffs καθιστούν την δική του επαγγελματική παρουσία εντελώς περιττή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Στηβ Μπένετ, δυστυχώς, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, και αναδεικνύεται υπονομευτής, εκούσιος ή ακούσιος είναι αδιάφορο, μιας εκ των πλέον επιτυχημένων, τουλάχιστον τα τελευταία πολλά χρόνια, διοργανώσεων του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν άμεσα ή να τον επαναφέρουν στην τάξη ή να τον θέσουν άμεσα εκτός διαιτησίας.

Και αναφερόμαστε προσωπικά στον Στηβ Μπένετ και όχι σε αυτούς που στην ουσία κάνουν τα «μαγειρέματα» και τους ορισμούς, λέγοντάς του ότι εμείς δεν θα ανεχθούμε να συνεχίζουν να σφυρίζουν τουλάχιστον στα δικά μας παιχνίδια διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή, μήπως και γίνουν διεθνείς ως αντάλλαγμα, όπως οι Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλοι, Παπαπέτρου και κάποιοι άλλοι που θα τους αναφέρουμε εν ευθέτω χρόνω, χωρίς να σέβονται ούτε την οικογένεια τους.

Ευελπιστούμε μέχρι αύριο να έχει η γίνει η αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, διαφορετικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.»


Πηγή