Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Super League: Ανατροπή με τον διαιτητή του ντέρμπι -Δήλωσε κώλυμα ο Κροάτης Γιόβιτς, ψάχνει για elite η ΕΠΟ

Ανατροπή φαίνεται ότι θα υπάρξει με τον διαιτητή που ορίστηκε στο «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Κροάτης Φραν Γιόβιτς, του οποίου ο ορισμός στη σπουδαία αναμέτρηση της Super League προκάλεσε σφοδρές τις αντιδράσεις τόσο των «ερυθρόλευκων» όσο και των «πράσινων», δήλωσε κώλυμα λόγω τραυματισμού και ως εκ τούτου ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, πρέπει να βρει αντικαταστάτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ρέφερι που τελικά θα διευθύνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι κατηγορίας elite. Εάν κάτι τέτοιο δεν καταστεί δυνατό, τότε ο «άρχοντας» του αγώνα θα ανήκει στην πρώτη κατηγορία, αλλά θα προέρχεται από ένα εκ των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο Μπένετ είχε αρχικά ορίσει τον Ισραηλινό Όρελ Γκρίνφελντ στο ντέρμπι, αλλά και εκείνος (επίσης) δήλωσε κώλυμα, καθώς του έχει ανατεθεί να σφυρίξει το κορυφαίο παιχνίδι της Β’ Κατηγορίας στη χώρα του ανάμεσα στη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα και τη Χάποελ Πετάχ Τίκβα.


Πηγή