Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Super League: Βόλος εναντίον Κηφισιάς, το πρώτο ραντεβού στην ιστορία τους

Ξεχωριστή θα είναι η συνάντηση που ανοίγει σήμερα (28/10) την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Super League, αφού Βόλος και Κηφισιά θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, μιας και δεν έχουν συνυπάρξει σε καμία άλλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι ποτέ ούτε για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Ο Βόλος βρίσκεται για πέμπτη σεζόν στη Super League και είναι η τελευταία ομάδα που πήρε την άνοδο στην κατηγορία πριν από την Κηφισιά, οπότε είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει αντίπαλο χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην κατηγορία», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Η Κηφισιά έχει μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα πρώτα οκτώ παιχνίδια της, ενώ παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία, όπου μετρά ισάριθμες ισοπαλίες.

Ο Βόλος τρέχει το μεγαλύτερο αρνητικό σερί του, αφού η τελευταία του νίκη στο πρωτάθλημα ήταν στις 5 Μαρτίου 2023 στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 0-1. Έκτοτε μετρά 18 παιχνίδια χωρίς νίκη, έντεκα από την περσινή σεζόν και επτά από την τρέχουσα. Σε αυτή τη σειρά των αγώνων οι δέκα είναι στην έδρα του και οι οκτώ μακριά από το Βόλο. Έχει σκοράρει στα έξι από τα 18 αυτά παιχνίδια και ο συνολικός απολογισμός είναι 15 ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Η Κηφισιά έχει καταφέρει να σκοράρει στα πέντε από τα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα για τη, ενώ ο Βόλος που έχει μια αναμέτρηση λιγότερη έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα επτά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή