Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Super League: Για το +8 από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον Άρη | ΣΠΟΡ

Την ευκαιρία να ξεφύγει το +8 από την ΑΕΚ έχει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας σημαντικές ελλείψεις υποδέχεται τη Λαμία στο γήπεδό του, ενώ το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ πήρε αναβολή λόγω των κρουσμάτων στην ομάδα του Απόλλωνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα ονόματα της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής με τον Άρη δεν είναι οι Καρμπόβνικ και Σεμέδο. Λείπει και το όνομα του Βαλμπουενά που είχε πρόβλημα με ενοχλήσεις στη γάμπα και είχε τεθεί off και με Αντβέρπ. Μέσα αντίθετα είναι οι Κούντε και Γκάρι Ροντρίγκες.

Στον Άρη, ο Κουέστα προπονήθηκε σε έντονους ρυθμούς στις τελευταίες τρεις ημέρες, εκτιμήθηκε ότι είναι έτοιμος και κατά πάσα πιθανότητα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, η απουσία του Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν αναμενόμενη καθώς ο Σουηδός δεν συμμετείχε σε καμία προπόνηση αλλά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον ΠΑΟΚ, οι εξετάσεις των Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ έδειξαν πως οι δύο παίκτες έχουν υποστεί θλάση β’ βαθμού. Ο Μαροκινός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξί τετρακέφαλο κι η επιστροφή του υπολογίζεται σε 6 – 8 εβδομάδες, ενώ ο Βραζιλιάνος μπακ στον δεξιό δικέφαλο και η απουσία του υπολογίζεται σε 4 – 6 εβδομάδες. Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν θεραπείες.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής, όπως και οι Βιεϊρίνια και Ολιβέιρα που δούλεψαν ατομικά. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τη Λαμία τους: Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Λύρατζη , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδη , Σίντκλεϊ , Τσαούση, Τσιγγάρα , Εσίτι , Κούρτιτς , Ντόουγκλας , Σβαμπ , Κωνσταντέλια , Μουργκ , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι και Άκπομ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη Λαμία, οι Καραμάνος και Μανούσος παραμένουν εκτός και η αποστολή του Μιχάλη Γρηγορίου είναι η εξής: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Μανουσάκης.

17.15: ΠΑΟΚ – Λαμία NS2
19.30: Ολυμπιακός – Άρης NS PRIME


Πηγή