Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Super League: Δοκιμασία στην Τρίπολη για τον Ολυμπιακό

Με τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:00, Novasports Prime) ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Αρκάδες του Ηρακλή Μεταξά, οι οποίοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας στο Πανθεσσαλικό με 3-3 κόντρα στον Βόλο, αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός των «κιτρινομπλέ» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Σίτο, Βαλιέντε, αλλά και στους Κανελλόπουλο, Κρέσπι, Σανταφέ, Καπίγια και Αλί Μπαμπά που έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα, σε αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Μπαρτόλο, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Έρβιν Τζουκάνοβιτς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι», μετά την εντός έδρας νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο» περνώντας παράλληλα από μια δύσκολη έδρα. Εκτός πλάνων του Κάρλος Κορμπεράν έχουν τεθεί οι τραυματίες Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο Λέιντνερ που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το διαβατήριό του και ο Αγκιμπού Καμαρά, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Χουάνγκ Ουί Τζο.


Πηγή