Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Super League: Με απουσίες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της «OPAP Arena»

Με σημαντικές απουσίες καταρτίστηκαν οι αποστολές ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, στην «OPAP Arena».

Ματίας Αλμέιδα και Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία των ομάδων τους για το ντέρμπι «δικεφάλων», που αναμένεται να κρίνει πολλά όσον αφορά την πορεία τους στο μίνι πρωτάθλημα της Super League που κρίνει τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα σε δύο 24ωρα δεν θα άλλαζαν πολλά πράγματα. Και από τη στιγμή που η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών τη νίκη της επί του Ολυμπιακού (23/4), ήταν δεδομένο ότι η αποστολή θα παραμείνει αυτούσια και για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς ο Αργεντινός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αραούχο, Σιντιμπέ και Μοχαμαντί.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε, συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Ζίνι.

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (25/4) στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρουμάνος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» δεν υπολογίζει στους Ντάγκλας Αουγκούστο και Τάισον, που έμειναν προληπτικά εκτός, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, αλλά και στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρέ Ρικάρντο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μαζί του πήρε στην Αθήνα τόσο τον 17χρονο επιθετικό, Στέφανο Τζίμα, όσο και τον Αυστριακό μέσο, Τόμας Μουργκ, ενώ επανέρχεται και ο Ζόαν Σάστρε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας.


Πηγή