Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Super League: Μπορεί και τον Ιούλιο το τέλος των πλέι οφ

Ολα είναι στον αέρα, λόγω κορονοϊού, σε ό,τι αφορά τις ημερομηνιες των πλέι οφ της Super League 1.

Οι εξελίξεις με τον κορονοϊό και την εξάπλωση του είχαν ως συνέπεια να διακοπεί και το ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς να μπορεί να πει κανείς με σιγουριά πότε θα αρχίσει ξανά η δράση.

Αυτό σημαίνει ότι είναι όλα ανοιχτά και σε ό,τι αφορά το πότε θα ολοκληρωθεί η σεζόν. Αρχικά, πριν τον κορονοϊό, το τέλος των πλέι οφ ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο αλλά με τις πρώτες δύο αγωνιστικές να έχουν αναβληθεί, σίγουρα θα υπάρξει καθυστέρηση.

Το θέμα είναι πόσο… Με τους επιστήμονες να λένε ότι περιμένουν έξαρση του κορονοϊού τον Απρίλιο, είναι πιθανό να μην αρχίσουν ούτε τότε οι αγώνες και αν έχουμε μια τόσο μεγάλη διακοπή, μεγάλο θα είναι και το χρονικό διάστημα ανάμεσα στην πρώτη κανονική προπόνηση και τον πρώτο αγώνα μιας ομάδας.

Από τη στιγμή που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ομάδες θα πάρουν ικανοποιητικό χρόνο στη διάθεση τους πριν μπουν ξανά σε γήπεδο για επίσημο παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι αν τα πλέι οφ αρχίσουν τέλη Απριλίου ή Μάιο, τότε το τέλος της σεζόν μπορεί να είναι τον Ιούλιο.

Αν, φυσικά, έχει αναβληθεί το Euro, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα επισημοποιηθεί την προσεχή Τρίτη.


Πηγή