Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Super League: Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός-Άρης στην εμβόλιμη 6η αγωνιστική

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής Super League.

Από αυτά ξεχωρίζουν το Ολυμπιακός-Άρης στο Φάληρο και το ΠΑΟΚ-Βόλος στην Τούμπα. Η αυλαία ανοίγει στις 16:00 με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στην πίεση από νωρίς, καθώς δεν έχει νίκη ακόμα και έχει προβληματίσει με τις εμφανίσεις της. Οι Κρητικοί από την άλλη στοχεύουν στην εξάδα και θέλουν να συνεχίσουν να μαζεύουν βαθμούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Καισαριανή, στις 18:00, η Κηφισιά υποδέχεται τη Λαμία, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Οι νεοφώτιστοι προέρχονται από την εντός προγράμματος ήττα στο Φάληρο, ενώ οι Φθιώτες θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

Στις 20:30 τα βλέμματα στρέφονται στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το απόλυτο των νικών μέχρι στιγμής στην έδρα τους, με 14-0 γκολ στην έδρα τους και θέλουν να διευρύνουν το σερί. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έρχεται ανεβασμένη, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα.

Στην Τούμπα στις 20:30 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο «Δικέφαλος» νίκησε στα Γιάννινα τον ΠΑΣ και θέλει να παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών για να μη χάσει άλλο έδαφος. Οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα, αλλά αντιμετωπίζουν και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στην άμυνα.

Super League: Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 6ης αγωνιστικής:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τετάρτη 27/9

16:00 Παναιτωλικός-ΟΦΗ CosmoteSport 1
18:00 Κηφισιά-Λαμία CosmoteSport 2
20:30 Ολυμπιακός-Άρης CosmoteSport 1
20:30 ΠΑΟΚ-Βόλος Novasports Prime

Πέμπτη 28/9

17:30 Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα Novasports Prime
20:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός Novasports Prime
21:00 ΑΕΚ-Ατρόμητος CosmoteSport 1                                                                


Πηγή