Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Super League: Οι κινήσεις των ομάδων στο αίτημα αναβολής από ΕΛ.ΑΣ. των ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ | ΣΠΟΡ

Την αναβολή των αγώνων της Super League ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ ζήτησε η Αστυνομία, λόγω της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου και της επετείου συμπλήρωσης 13 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έστειλε αίτημα προς τη Super League και ζήτησε να μην γίνουν οι δύο αγώνες αυτή αγώνες, που είναι προγραμματισμένοι για τις 5 Δεκεμβρίου, στις 19:30 το αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, και στις 17:15 το παιχνίδι στη Νίκαια, λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η διοργανώτρια Αρχή απάντησε αρνητικά στο αίτημα της Αστυνομίας για την αναβολή των ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ. Παρά την αρνητική απάντηση της Λίγκας στο συγκεκριμένο αίτημα, την τελική απόφαση θα πρέπει να λάβει η πολιτική ηγεσία και δη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Θετική σε αλλαγή ώρας η ΑΕΚ, όχι σε αναβολή

Εξ απήνης συνέλαβε τους ανθρώπους της ΑΕΚ η εισήγηση της Αστυνομίας για αναβολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού η προπώληση των εισιτηρίων είχε ξεκινήσει και ήδη είχαν φύγει αρκετές χιλιάδες «χαρτάκια», ανάμεσα σε αυτά και από φίλους της Ενωσης από το εξωτερικό.

Επίσης, την ίδια αναστάτωση προκαλεί το ενδεχόμενο αναβολής και σε πάρα πολλούς scout ευρωπαϊκών συλλόγων που είχαν κλείσει θέση στα VIP για να παρακολουθήσουν τους παίκτες των δύο ομάδων.

Από το πρωί, όταν έγινε γνωστό το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ., το τηλεφωνικό κέντρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχει πάρει… φωτιά, κυρίως από φίλους της ομάδας που βρίσκονται στην επαρχία. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, από την Ενωση συναινούν στην αλλαγή ώρας προς διευκόλυνση του όποιου αιτήματος, λόγω της ειδικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Από την άλλη, είναι σαφώς αντίθετη στο ενδεχόμενο της αναβολής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θα ξεκινήσει την προπώληση εισιτηρίων ο Ιωνικός

Από την πλευρά του, ο Ιωνικός, ως γηπεδούχος κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκανε γνωστό πως δεν θα ξεκινήσει σήμερα την προπώληση των εισιτηρίων, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Μάλιστα, καλεί τους φίλους της ομάδας να περιμένουν νεότερη ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής (5/12) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νεάπολης, ΔΕΝ θα ξεκινήσει σήμερα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Επομένως, παρακαλούμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να μην μεταβαίνουν στα γραφεία της ομάδας μας και να αναμένουν νεότερη ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής και τη διάθεση τους».


Πηγή