Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Super League: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Άρης «ρίχνουν» την αυλαία της 1ης αγωνιστικής

Το κύριο «πιάτο» της 1ης αγωνιστικής της Super League θα «σερβιριστεί» απόψε (21/8) με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη να ρίχνονται στη «μάχη» για ντεμπούτο με το…δεξί.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ κόντρα στον Ιωνικό

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (20:00, Cosmote Sport 2), με στόχο να ανακάμψει μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Σλάβια Πράγας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Σένκεφελντ, θέλει να αρχίσει νικηφόρα το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο του, ώστε να μην αφήσει περιθώρια στους αντιπάλους του να ξεκινήσουν με βαθμολογικό αβαντάζ τον ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο».

Όσον αφορά την ομάδα της Νίκαιας, η οποία φιλοδοξεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί κόντρα στο «τριφύλλι» χωρίς τον ανέτοιμο Κάνιας. Αντίθετα στην αποστολή και στα πλάνα του Δημήτρη Σπανού συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Άοσμαν.

Άρης: Εκτός ο Ιτούρμπε, μέσα ο Ζερβίνιο

Τον «νεοφώτιστο» Λεβαδειακό θα αντιμετωπίσει στο «Κλ. Βικελίδης» απόψε (20:30, Novasports Prime) ο Άρης.

Με τη σειρά της και η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την… απειρία των Βοιωτών στη Super League, ώστε να εξασφαλίσει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αργεντινός προπονητής άφησε εκτός πλάνων του για το ματς αυτό τον Ιτούρμπε, ενώ στον αντίποδα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ζερβίνιο.

Όσον αφορά τον Λεβαδειακό που μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει και πάλι στα μεγάλα σαλόνια, δεν υπολογίζει τον ανέτοιμο Σαντομιέρσκι, ενώ εκτός πλάνων έμειναν ακόμη και οι Μανιώτης, Τσάπρας και Τσιριγώτης.

Ολυμπιακός: Χωρίς Χουάνγκ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο ματς που θα κλείσει την αγωνιστική δράση της ημέρας, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (22:00, Cosmote Sport 1) στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», με σκοπό να διατηρήσει τα σκήπτρα του και τη σεζόν 2022/23.

Το σύνολο του Κάρλος Κορμπεράν, που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λεμεσού στα πλέι οφ του Europa League, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χουάνγκ και των ανέτοιμων Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλου, Μαντί Καμαρά και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον αντίποδα η ομάδα των Ιωαννίνων, η οποία θα έχει στον πάγκο της τον Θανάση Στάικο, που θα κάνει το ντεμπούτο του θα παραταχτεί απέναντι στους Πειραιώτες, χωρίς τους τραυματίες Ροσέρο, Κύρκο και τους Λέο, Λώλη και Τσίρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για Κυριακή (21/8)

22:00 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1)

20:30 Άρης – Λεβαδειακός (Novasports Prime)

20:00 Παναθηναϊκός – Ιωνικός (Cosmote Sport 2)


Πηγή