Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Super league: Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ -Προς αναβολή το ντέρμπι με την ΑΕΚ | ΣΠΟΡ

Στον «αέρα» βρίσκεται το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, λόγω κορωνοϊού.

Το βράδυ της Παρασκευής (7/1) ανακοινώθηκαν άλλα τρία κρούσματα από τους Θεσσαλονικείς, στους σημερινούς ελέγχους των ποδοσφαιριστών, κάτι που σημαίνει ότι φτάνουν οκτώ στο σύνολο.

Οι πέντε πρώτοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που είχαν διαγνωστεί θετικοί μετά τις εξετάσεις που έγιναν πριν το ματς με τον Παναιτωλικό, το οποίο ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη (12/01).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με βάση το πρωτόκολλο που ισχύει για τους αγώνες του πρωταθλήματος, για να αγωνιστεί μια ομάδα, πρέπει να έχει επτά παίκτες θετικούς στον κορωνοϊό. Αυτό σημαίνει ότι αναβάλλεται το ντέρμπι των «δικεφάλων», που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (9/1) στις 19:30. Ωστόσο, μένει η εξέλιξη αυτή να επιβεβαιωθεί από τη διοργανώτρια Αρχή και με επίσημο τρόπο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες αφότου η Super League αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, παρά τη διασπορά των κρουσμάτων που παρατηρείται στις ομάδες. Ωστόσο, ο κορωνοϊός δείχνει… τα δόντια του και κάνει ακόμη πιο δύσκολη την εξίσωση που πρέπει να λύσουν οι επιτελείς της διοργανώτριας Αρχής, δεδομένου ότι το πρόγραμμα είναι ήδη στρυμωγμένο εξαιτίας και των άλλων οκτώ αναβολών.


Πηγή