Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού με Γιουνγκ Μπόις

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού με Γιουνγκ Μπόις

Κόκκινη εξέδρα στην Ελβετία

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γιούνγκ Μπόις για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Europa League.

Αναλυτικές πληροφορίες για την πρώτη του αναμέτρηση για τον δεύτερο όμιλο του Europa League, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και είναι κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία, έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσής της. Προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και το κόστος είναι 25 ευρώ.

Η ανακοίνωση

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων YOUNG BOYS – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο “STADE DE SUISSE” την Πέμπτη 15/9/2016 στις 19:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, από την Τρίτη 6/9 έως την Παρασκευή 10/9 με ώρες 10:00 – 17:30 από το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης (είσοδος VIP – αίθουσα διαρκείας).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου του.

Επίσης όσοι φίλαθλοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια, εκτός από την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου χρειάζεται και η ενεργή κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 25€

Τέλος υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η διάθεση και παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) 10:00 – 17:30.

Πηγή: sport-fm.gr