Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Θα δούμε την κλήρωση και βλέπουμε»

«Θα δούμε την κλήρωση και βλέπουμε»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ ο Δέλλας

Ευχαριστημένος για την πρόκριση αλλά και την εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. Ο τεχνικός της Ένωσης χαρακτήρισε καλή την εμφάνιση των παικτών του απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Παράλληλα, έριξε το βάρος στο πρωτάθλημα, που αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας, ενώ τόνισε πως στο Κύπελλο μετράει σε πρώτη φάση η καλή εικόνα.

Αναλυτικά:

«Πριν τα δύο ματς με την Κέρκυρα είχα πει στους παίκτες μου πως με δύο μέτριες εμφανίσεις έχεις λίγες πιθανότητες. Με μία καλή και μία μέτρια έχεις περισσότερες. Αν πούμε λοιπόν πως στην Κέρκυρα κάναμε μια μέτρια εμφάνιση σήμερα χρειαζόμασταν μια καλή και τα καταφέραμε.

Παίξαμε με μια ομάδα που θέλει την κατοχή μπάλας και κάνει πλαγιοκοπήσεις. Εμείς κρατήσαμε μπάλα και δεν αφήσαμε χώρους. Πρεσάραμε και είχαμε δυνάμεις πιέζοντας και το σκορ ήρθε δίκαια απέναντι σε μια παρά πολύ καλή ομάδα. Το ματς τελείωσε και τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος μας στόχος, στο Κύπελλο θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται παίζοντας καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε καλές ομάδες».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Εμείς σε κάθε ματς θα δίνουμε το 100%. Εδώ που έχουμε φτάσει θα δούμε την κλήρωση και βλέπουμε. Ας μην λέμε μεγάλα λόγια».

Για τον Κολοβέτσιο: «Είχε έναν τραυματισμό, βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης και σύντομα θα είναι κοντά μας».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr