Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Με… θρίλερ στην «αγκαλιά» της Ρεάλ

Με… θρίλερ στην «αγκαλιά» της Ρεάλ

Η Σαν Λορέντζο θα κυνηγήσει το θαύμα κόντρα στην Ρεάλ

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κύπελλου Συλλόγων πέρασε δια πυρός και σιδήρου η Σαν Λορέντζο. Η κάτοχος του Λιμπερταδόρες ζορίστηκε, όμως στην παράταση κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Όκλαντ (2-1) και να πάρει το εισιτήριο για το μεγάλο ματς του Σαββάτου, όπου θα συναντήσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Εντγκάρντο Μπάουσα ξεκίνησε δυνατά το ματς, όμως παρά τις ευκαιρίες που είχε δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Τελικά, ο στόχος επετεύχθη στο φινάλε του ημιχρόνου, με τον Μπαριέντος να κάνει το 1-0 στο 45+2’. Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ρυθμός στο παιχνίδι έγινε πιο γρήγορος αφού και η κάτοχος του Κυπέλλου Ωκεανίας ήταν αναγκασμένη να πιέσει. Η Σαν Λορέντζο δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά της και τελικά τιμωρήθηκε, αφού η Όκλαντ απάντησε με τον Μπερλάνγκα στο 67ο λεπτό, βάζοντας φωτιά στο ματς. Οι Νεοζηλανδοί πιέστηκαν πολύ μετά το γκολ, όμως κατάφεραν να οδηγήσουν το ματς στην παράταση διεκδικώντας μέχρι τέλους τις πιθανότητες πρόκρισής τους.

Εκεί, η «εκπρόσωπος» της Αργεντινής δεν χαρίστηκε. Μόλις στο 3ο λεπτό (90+3’) ο Μάτος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Όκλαντ δεν μπόρεσε να βρει ξανά τη νίκη και με το 2-1 στο τελευταίο σφύριγμα, είδε τους παίκτες της Σαν Λορέντζο να πανηγυρίζουν στο τέλος.

Πηγή: sport-fm.gr