Σάββατο , 26 Σεπτέμβριος 2020
Το πρώτο ξεσκαρτάρισμα του Σίλβα στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Το πρώτο ξεσκαρτάρισμα του Σίλβα στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Το πρώτο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού έγινε… Ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστές τις επιλογές του για την αποστολή που θα ταξιδέψει για το Έρμελο για μια σειρά από φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Σε αυτή δεν υπάρχουν τα ονόματα πέντε παικτών που θα μείνουν στην Αθήνα και πλέον δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πρόκειται για τους Ολαϊτάν, Μαρτίνες, Γιαταμπαρέ, Μπενίτες και Καραμάνο που θα μείνουν στην Αθήνα για να αναζητήσουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Στην αποστολή για το Έρμελο δεν υπάρχουν και τα ονόματα των Κολοβού, Γούτα, Τζανδάρη και Μποτία. Ωστόσο αυτοί έχουν λόγο που θα μείνουν στην Αθήνα. Ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αγωνιστούν και τις επόμενες ημέρες θα κάνουν θεραπεία στο Ρέντη.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μασουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Τζελαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης.

Πηγή: sport-fm.gr