Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τούντορ: Σοκ για εμένα και τους παίκτες

Τούντορ: Σοκ για εμένα και τους παίκτες

Σοκαρισμένος από την εξέλιξη του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

 

Τεράστια ευκαιρία να νικήσει τον Ηρακλή και να βάλει σε μια δυσμενή παράδοση γι’ αυτόν στον Καυτανζόγλειο έχασε ο ΠΑΟΚ. Με το σκορ 3-2 υπέρ του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε –μέσω του Μπερμπάτοφ- να «κλειδώσει» το «διπλό» στις καθυστερήσεις και ένα λεπτό μετά το χαμένο πέναλτι ήρθε η ψυχρολουσία της ισοφάρισης.

Όπως ήταν φυσικό, ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως αυτή η εξέλιξη αποτέλεσε σοκ για τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα τελευταία λεπτά: «Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από τίποτα, ούτε από το αποτέλεσμα, ούτε από την εμφάνιση, ούτε από τη νοοτροπία… Είμαι αρκετά απογοητευμένος. Είναι απίστευτο ότι δεν κερδίσαμε μετά το 2-3, μετά το πέναλτι. Δεν περίμενα ότι δεν θα κερδίζαμε, στα 99 από τα 100 παιχνίδια θα ερχόταν η νίκη. Ήταν ένα σοκ για μένα και τους παίκτες».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Ο Ηρακλής έκανε το παιχνίδι του, αλλά επικεντρώνομαι σε μας. Αυτό που δείξαμε δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Ο καθένας από τους παίκτες μου ξέρει τι πρέπει να δώσει μέσα στο γήπεδο και ποιες είναι οι αρμοδιότητες του».

Για το άστοχο πέναλτι: «Είναι λογικό να πάει ο Μπερμπάτοφ να εκτελέσει το πέναλτι, έχει σκοράρει πάρα πολλά γκολ από πέναλτι στην καριέρα του. Είναι λογικό να παίρνει εκείνος την ευθύνη και να εκτελέσει το πέναλτι».

Για τις επιλογές του στην ενδεκάδα: «Στο ποδόσφαιρο, αν δεν υπάρχουν λάθη, δεν υπάρχουν γκολ. Και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε ήταν αστεία, αντιδράσαμε αν μία παιδική ομάδα. Διαλέγω πάντα τους 11 που είναι καλύτεροι εκείνη τη στιγμή για την ομάδα, σαφώς και προβληματίζομαι αλλά προσπαθώ να διαλέξω τους καλύτερους 11».

Για τις αλλαγές: «Θεωρώ ότι οι αλλαγές ήταν καλές και μετά από την ανάλυση που έκανα στα αποδυτήρια, είδα ότι αυτοί που μπήκαν μας βοήθησαν, αλλά είναι απίστευτο αυτό που συνέβη μετά το 3-2 και το πέναλτι που χάσαμε. Δεν θεωρώ ότι ήταν αυτό το πρόβλημα, βάλαμε τον Κλάους για να γίνουμε πιο επιθετικοί, γυρίσαμε πιο πίσω τον Τζιόλη. Είχαμε κακή νοοτροπία από την αρχή, κάποιοι είναι εκτός φόρμας, κάποιοι θεωρούν ότι είναι καλύτεροι από αυτό που πραγματικά είναι. Σε όλα τα παιχνίδια επιλέγω τους 11 καλύτερους εκείνη τη δεδομένη στιγμή και στο σημερινό παιχνίδι αυτό έκανα. Μόνο αν τίθεται θέμα κούρασης μπορεί να αλλάξει αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr