Κυριακή , 31 Μάιος 2020
«Τους πετυχαίνουμε στα καλύτερά τους αλλά ελπίζουμε»

«Τους πετυχαίνουμε στα καλύτερά τους αλλά ελπίζουμε»

Αισιόδοξος ο Αναστασιάδης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η διακοπή του πρωταθλήματος άλλαξε τον σχεδιασμό της ομάδας του, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και από πλευράς ψυχολογίας.

Παράλληλα, υπερασπίστηκε την επιλογή του να αφήσει εκτός τον Κάτσε, ενώ σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπογράμμισε πως πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για όσα έγιναν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες μέρες: «Κάθε φορά ευχόμαστε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα για να μπορέσουμε και ο κόσμος και εμείς να λειτουργήσουμε όπως όλος ο κόσμος. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα για να χαίρεσαι. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα το κάναμε λάθος κι αυτό. Το ποδόσφαιρο εδώ στην Ελλάδα είναι λάθος. Ελπίζω να παρθούν όλα τα μέτρα που πρέπει για να γίνει το ποδόσφαιρό μας όπως σε όλες τις άλλες χώρες του κόσμου».

Για το πόσο επηρέασε η διακοπή την προετοιμασία για το ντέρμπι: «Σίγουρα όταν προετοιμάζεσαι για κάτι και τελικά αυτό το κάτι δεν γίνεται, υπάρχουν θέματα. Είμαστε προετοιμασμένοι, όμως, για αυτό, επειδή δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει φέτος. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς και για τον αντίπαλο, έρχεται από μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Τους βρίσκουμε στην καλύτερή τους κατάσταση μπορώ να πω. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την απόφασή του να αφήσει τον Κάτσε εκτός ντέρμπι: «Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ. Αυτό γίνεται από το καλοκαίρι και δεν αλλάζει. Κανένας δεν γνωρίζει αν θα είναι θετικό ή αρνητικό. Εμείς είπαμε αυτό θα κάνουμε κι αυτό κάνουμε. Είναι πολύ απλά τα πράγματα για εμένα. Με όποιον αντίπαλο και να παίζαμε, αυτοί είναι η λειτουργία της ομάδας με εμένα προπονητή. Αυτή είναι η απόφαση η δική μου και την ευθύνη την φέρω εγώ. Απορώ, όμως, γιατί μου κάνετε αυτές τις ερωτήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείτε τόσο μεγάλο θέμα. Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει χωρίς τον Κάτσε επτά αγωνιστικές. Με τον Τζιόλη να είναι απών τέσσερις μήνες. Να μην σταθούμε σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, με έναν αντίπαλο που είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ πειθαρχημένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Πηγή: sport-fm.gr