Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Τσεκάρει» Ράικοβιτς η ΑΕΚ

«Τσεκάρει» Ράικοβιτς η ΑΕΚ

Σε πλήρη εξέλιξη το μεταγραφικό πλάνο της Ένωσης

Ένα ακόμη όνομα από πρωτοκλασάτο πρωτάθλημα έχει προστεθεί στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Μετά την απόκτηση του Αντρέ Σιμόες και τη θετική έκβαση της υπόθεσης του Ρόναλντ Βάργκας, η «Ένωση» δίνει βάρος στη θέση του στόπερ. Στις προτάσεις που της έχουν γίνει λοιπόν γι’ αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Σλόμπονταν Ράικοβιτς.

Ο υψηλόσωμος Σέρβος αμυντικός (1,91 μ.) μένει ελεύθερος απ’ το Αμβούργο και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους «κιτρινόμαυρους». Ή μάλλον εξετάζεται ΚΑΙ από τους «κιτρινόμαυρους», καθώς δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών ήθελαν τον ΠΑΟΚ επίσης να ενδιαφέρεται.

Άλλωστε, ο Φρανκ Άρνεσεν ήταν εκείνος που (ως τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι το 2007) έκανε ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης για παίκτη κάτω των 18, δαπανώντας περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ για ν’ αποκτήσει τον -16χρονο τότε- Ράικοβιτς από την Μπέογκραντ.

Προβλήματα ωστόσο με την άδεια παραμονής του στην Αγγλία οδήγησαν σε διαδοχικούς δανεισμούς την επόμενη τετραετία, με σταθμούς την Αϊντχόφεν (17 συμμετοχές), την Τβέντε (23 συμμετοχές σε δυο σεζόν) και τη Φίτεσε (24 συμμετοχές).

Όσο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, βρήκαν τον Ράικοβιτς στο Αμβούργο, με τη γερμανική ομάδα να διαθέτει 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και το διεθνή Σέρβο (14 παρουσίες με τους «πλάβι») να σημειώνει 41 συμμετοχές με τη φανέλα τους στην Bundesliga.

Πηγή: sport-fm.gr