Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Τζόρτζεβιτς: Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν πήραμε μετάλλιο

Τζόρτζεβιτς: Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν πήραμε μετάλλιο

«Τη μία φορά χάνεις, την άλλη νικάς, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την ήττα της Σερβίας από τη Γαλλία στο μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ. Ο «Σάλε» απέδωσε την αποτυχία της κατάκτησης κάποιου μεταλλίου στην έλλειψη ενέργειας των παικτών του, ωστόσο υποσχέθηκε πως οι «Πλάβι» θα δώσουν ό,τι έχουν ώστε να πάρουν ένα εισιτήριο για το Ρίο το 2016 μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά.

«Ο Μάρκοβιτς είναι η καρδιά της ομάδας και γι’ αυτό βρίσκεται εδώ στη συνέντευξη Τύπου. Όλοι λυπούμαστε για το αποτέλεσμα, αλλά υπάρχουν πάρα πολύ λόγοι που δεν καταφέρουμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο…», ήταν τα πρώτα λόγια του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δεν ανέλυσε κάποιον από τους λόγους.

Στη συνέχεια, ο «Σάλε» είπε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τη Γαλλία για το μετάλλιο, αλλά και για τη διοργάνωση. Επίσης, συγχαίρω την ομάδα μου που πάλεψε. Ενδεχομένως να μην είχαμε αρκετή ενέργεια για να ολοκληρώσουμε θετικά το τουρνουά. Έτσι, πλέον, κατανοούμε πλήρως τι σημαίνει η προετοιμασία, αλλά και η φυσική κατάσταση των παικτών».

Για να καταλήξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Πλάβι»: «Την επόμενη χρονιά θα έρθουμε με περισσότερη επιθυμία και θα παλέψουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τη μία φορά χάνεις, την άλλη νικάς, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός…».

Πηγή: sport-fm.gr