Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

UEFA Super Cup: Οδηγία του Foreign Office για όσους ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τον τελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Το Foreign Office εξέδωσε νέα οδηγία για όσους ταξιδεύουν για το ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Super Cup της UEFA στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο αγώνας μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το βράδυ, με το Foreign Office να ενημερώνει τους Αγγλους οπαδούς για το τι πρέπει να προσέξουν κατά την άφιξή τους στο γήπεδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εάν ταξιδεύετε στην Αθήνα για τον αγώνα, θα πρέπει να σχεδιάσετε τις μετακινήσεις σας στην πόλη για να φτάσετε στην ειδική ζώνη ή το γήπεδο που θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι πολύ πριν από την έναρξη του αγώνα, να ακολουθήσετε τις οδηγίες των τοπικών αρχών, να φροντίσετε προσωπικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των διαβατηρίων, ειδικά σε πλήθη και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μετά τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπάρχει μία γενικότερη ανησυχία, καθώς οι Αγγλοι έχουν… παράδοση όταν ταξιδεύουν εκτός Βρετανίας να συμμετέχουν σε επεισόδια, και το Foreign Office τους ζητά να μη μετακινούνται πέρα από τους χώρους που έχουν διαμορφωθεί στην Αθήνα ειδικά γι’ αυτή την αναμέτρηση.


Πηγή