Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Βεργέτης: Η αποβολή και το γκολ μας έκοψαν τα φτερά

Βεργέτης: Η αποβολή και το γκολ μας έκοψαν τα φτερά

Για έλλειψη ομοιογένειας μίλησε ο τεχνικός των Αρκάδων

 

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως και από την ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη παρουσιάστηκε ο Στάικος Βεργέτης.

Ο τεχνικός των Αρκάδων, στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του επηρεάστηκε όταν αποβλήθηκε ο Τορμένα κι εν συνεχεία δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τους Ακρίτες. Παράλληλα, έκανε λόγο για έλλειψη ομοιογένειας, λόγω των αρκετών προβλημάτων τραυματισμών που έφεραν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όπου η Ξάνθη είχε τις ευκαιρίες της και εμείς τις δικές μας, με δοκάρι, χαμένο πέναλτι και ένα γκολ υπέρ μας. Το γκολ μας έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ. Δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ και η αποβολή μας έκοψε τα φτερά για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Οι παίκτες κατέθεσαν τεράστια προσπάθεια, με δέκα παίκτες κάναμε ευκαιρίες και διεκδικήσαμε μέχρι και στην τελευταία φάση την νίκη με τον Παπαδόπουλο”.

Για τις σημερινές επιλογές;

«Κοιτάμε ξεχωριστά κάθε ματς, δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκουράζουμε παίκτες στο πρωτάθλημα για να κοιτάμε την Ευρώπη».

Για τους τραυματίες που επέστρεψαν;

«Θεωρώ αποσυντονιστήκαμε από την ομοιογένεια μας. Στερηθήκαμε σημαντικούς παίκτες, από τραυματισμούς και η ομάδα έχασε λίγο την συνοχή της. Οι παίκτες που είναι στον Αστέρα είναι όλοι πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές».

Για την αποβολή;

«Σαφώς η αποβολή ταράζει την ισορροπία του αγώνα. Δυσκολεύει την ζωή σου. Η ομάδα έβγαλε πάθος και διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr