Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Βλέπει Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός

Βλέπει Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός

Σε συζητήσεις με την Τζένοα είναι οι πρωταθλητές

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ως προτεραιότητά του την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, αφού προέχει η μεταγραφή στόπερ, και περιφερειακού επιθετικού, αλλά ψάχνεται και για ένα εξάρι, διότι εκτός των άλλων ο Ντινγκά θα λείψει για μεγάλο διάστημα με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Κόπα Αφρικα, ενώ ο Μιλιβόγιεβιτς είναι τραυματίας και θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα ακόμη.

Στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης στον Ολυμπιακό εξέτασαν την περίπτωση του Ελληνα διεθνή μέσου Παναγιώτη Ταχτσίδη ο οποίος παίζει στην Ελλάς Βερόνα, αλλά ανήκει στην Τζένοα. Για τον Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν, αφού είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στο λιμάνι, είναι Ελληνας, διεθνής και σε εξαιρετική ηλικία, έχοντας μπροστά του όλο το μέλλον. Τότε όμως οι συνθήκες για να ολοκληρωθεί μία τέτοια μεταγραφή ήταν δύσκολες, κάτι που φαίνεται ότι δεν ισχύει τώρα.

Ο Ολυμπιακός στις συζητήσεις που κάνει με την Τζένοα και για τον Ιταλό στόπερ Ατσέρμπι ο οποίος παίζει στη Σασουόλο αλλά κατά 50% ανήκει στους Γενοβέζους, έριξε στο τραπέζι και το όνομα του Ταχτσίδη ξέροντας πολύ καλά ότι οι ιθύνοντες της Τζένοα δεν έχουν και πολλά περιθώρια για αρνήσεις. Βλέπετε η Τζένοα ακόμη δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της προς τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Φετφατζίδη. Για την ακρίβεια χρωστάει το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού ποσού. Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι… πατάει πάνω σε αυτήν την αδυναμία της Τζένοα για να κάνει ένα πολύ έξυπνο και κερδοφόρο για αυτόν deal με την απόκτηση του Ταχτσίδη, αλλά και του 50% των δικαιωμάτων του Αρτσέμπι.

Μάλιστα φαίνεται πως και ο ίδιος ο διεθνής μέσος είναι θετικός σε μία τέτοια εξέλιξη και βλέπει ζεστά την προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες ενδεχομένως να αποδειχτούν καθοριστικές και για την περίπτωση του Ταχτσίδη, αλλά και για αυτήν του Ατσέρμπι…

Πηγή: gazzetta.gr