Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Volley League: Η επόμενη μέρα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Volley League: Η επόμενη μέρα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Με τον Παναθηναϊκό να κατακτά το πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια, ολοκληρώθηκε η Volley League. Μια Volley League που στο μεγαλύτερο μέρος της μας προσέφερε συγκινήσεις και όμορφο θέαμα. Χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε το πότε θα αρχίσει το νέο, οι ομάδες έχουν αρχίσει ήδη τις κινήσεις τους και πάμε να τις δούμε, μιλώντας για τους «πράσινους» τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός

Αρχίζουμε με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα όσον αφορά την παραμονή παικτών. Οι Ζήσης και Γιάκομπσεν είναι πιθανό όχι μόνο να φύγουν, αλλά να πάνε στον Ολυμπιακό, ενώ δύσκολα θα μείνει και ο Ρανγκέλ.

Σημαντικό είναι και το τι θα γίνει με τον Ράπτη, καθώς δεν είναι απίθανο ο Έλληνας ακραίος που σε ημιτελικούς και τελικούς έπαιξε διαγώνιος να έχει πρόταση από το εξωτερικό. Στο «τριφύλλι» είναι πιθανό να έχουν σημαντικές απώλειες σε σχέση με πέρσι, εκτός αν την τελευταία στιγμή κάνουν τις κινήσεις και τις προσφορές σε όσους θέλουν να κρατήσουν. Αν το κάνουν τότε μπορεί να έχουμε ανατροπές και στις υποθέσεις των Ζήση και Γιάκομπσεν.

Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό οι αλλαγές θα είναι μεγάλες όπως όλα δείχνουν. Ήδη οι Τερβαπόρτι και Φίνγκερ είχαν ανακοινωθεί από τις νέες τους ομάδες πριν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, ενώ δεν θα μείνουν ούτε και οι Χουσάι, Γκέργκι. Στον δρόμο της εξόδου έχει βρεθεί ήδη ο Κουμεντάκης που θα αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, ενώ και ο Κοκκινάκης είναι κοντά στο να συνεχίσει και αυτός την καριέρα του στο Παλατάκι.

Στον αντίποδα για τη θέση του λίμπερο αυτός που λογικά θα αντικαταστήσει τον Κοκκινάκη θα είναι ο Ζήσης, ενώ ήδη προχωρημένες είναι οι συζητήσεις και με τον Άξελ Γιάκομπσεν. Στα άκρα οι Πειραιώτες θα πάνε με δύο ξένους, καθώς στο κέντρο θα κρατήσουν τους Έλληνες κεντρικούς. Συγκεκριμένα μια ανάσα είναι ο Μιγιαΐλοβιτς που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φοίνικα και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ κοντά στην επιστροφή του είναι και ο Τοντόρ Αλεξίεφ. Τέλος για την θέση του διαγώνιου ο Χέρμαν Έγκλεσκανς που στο παρελθόν έχει παίξει σε Ολυμπιακό είναι βασικός υποψήφιος. Τέλος ο Δημήτρης Καζάζης θα είναι όπως όλα δείχνουν αντικαταστάτης τους Φερνάντο Μουνιόθ.

ΠΑΟΚ

Τέλος στον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Από τους τέσσερις ξένους που έτσι και αλλιώς κανείς δεν αγωνίστηκε στο φάιναλ-φορ, θα μείνει μόνο ο Μπραμ Βαν ντε Ντρις. Ο Βέλγος είχε συμφωνήσει να παραμείνει στην ομάδα, αλλά δεν κατέβηκε στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό παρότι ήθελε, προκειμένου να μην υπάρξει θέμα με πιθανό τραυματισμό. Στα άκρα το δίδυμο θα είναι οι Κουμεντάκης με τον Μπατατζίμ, ενώ θα επιστρέψει και ο Καπετανίδης.

Στην πάσα εκτός τους Τέλες που ήδη θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ, θα αποκτηθεί ο Κομητούδης, ενώ θα μείνει και ο Θάνος Τερζής που θα έχει διπλό ρόλο. Οι Σωτηρίου, Τακουρίδης και Γάτσης θα μείνουν, ενώ σίγουρα θα αποκτηθεί και ξένος κεντρικός. Τέλος το βάρος θα πέσει στο λίμπερο, εκεί που οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μενέλαου Κοκκινάκη.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή