Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Βουγιούκας: Ήρθα για τον Γιασικεβίτσιους

Βουγιούκας: Ήρθα για τον Γιασικεβίτσιους

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για την προσαρμογή του στη Ζαλγκίρις

 

Εύκολη ήταν η προσαρμογή του Ίαν Βουγιούκα στη Ζαλγκίρις, όπως δήλωσε ο ίδιος. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως σε αυτό είχε σημαντική συμβολή η παρουσία του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και το γεγονός πως γνώριζε ήδη μερικούς παίκτες των πρωταθλητών Λιθουανίας.

«Πριν έρθω στην ομάδα, μίλησα με τον Γιασικεβίτσιους. Η παρουσία του στην ομάδα είναι πολύ σημαντική για μένα. Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης και είναι ένας ανερχόμενος προπονητής. Επίσης, μίλησα και με τον Μαρτίνας Πότσιους. Μάλιστα, γνώριζα κι άλλους παίκτες της ομάδας, οπότε δεν ήταν δύσκολη η προσαρμογή μου στη Ζαλγκίρις», δήλωσε αρχικά ο Ίαν Βουγιούκας στην ιστοσελίδα της Ζαλγκίρις και συνέχισε:

«Πιστεύω πως με τους άλλους ψηλούς της ομάδας ταιριάζουμε απόλυτα. Ο Γιαβτόκας είναι ένας τρομερός αμυντικός και ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Εγώ μπορώ να βοηθήσω την ομάδα σε άλλους τομείς. Στη θέση «4» έχουμε τον Γιανκούνας, αλλά και τον Μοτούμας, ο οποίος δίνει σημαντικές βοήθειες στην επίθεση, ειδικά από την περιφέρεια. Πιστεύω πως έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr