Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

WTA Finals: Στα ημιτελικά η Σάκκαρη με μαγική εμφάνιση -Νίκησε με 2-0 τη Σαμπαλένκα [βίντεο]

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το 2 στα 2 νικώντας την Σαμπαλένκα με 2-0 σετ (6-2 και 6-4) και είναι στα ημιτελικά του WTA Finals.

Νωρίτερα η Ζαμπέρ νίκησε την Πεγκούλα με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-3), όμως πλέον η Σάκκαρη δεν ανησυχεί για το ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας αν χάσει μεθαύριο από την Τυνήσια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αποψινό 2-0, σε συνδυασμό με το 2-0 επί της Πεγκούλα, της δίνει την πρόκριση ακόμη και στο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας, από την στιγμή που σε δύο ματς δεν έχει χάσει σετ.

Βγάζοντας εξαιρετικές άμυνες, αναγκάζοντας σε συνεχόμενα λάθη την Σαμπαλένκα, αλλά και με το φόρχαντ της να είναι αποτελεσματικό, έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο δεύτερο είδαμε εξαιρετικό τένις και από τις δύο παίκτριες, με την Μαρία να έχει προβάδισμα 3-0, την Λευκορωσίδα να περνά μπροστά με 4-3 και τελικά την Σάκκαρη να παίρνει τρία συνεχόμενα και να φτάνει στη νίκη.

Με την Ζαμπέρ θα παιχτεί ουσιαστικά η πρωτιά στον όμιλο, την οποία η Μαρία θα έχει με ένα νικηφόρο σετ. Για την Ζαμπέρ έχει σημασία το τι θα κάνει και η Σαμπαλένκα με την αποκλεισμένη ήδη Πεγκούλα, καθώς είχε χάσει στην πρεμιέρα από την Λευκορωσίδα.

Για δεύτερη σερί χρονιά η Σάκκαρη είναι στα ημιτελικά, επίτευγμα πολύ πιο σπουδαίο από το περσινό, αν αναλογιστεί κανείς πως της έχει πάει η φετινή σεζόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βαθμολογία στον όμιλο (σε 2 ματς)

Σάκκαρη 2-0 (26-18)
Σαμπαλένκα 1-1 (23-29)
Ζαμπέρ 1-1 (30-29)
Πεγκούλα 0-2 (24-27)


Πηγή