ΑΕΚ: Μειώθηκε η ποινή του Μαρσιάλ -Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο φινάλε των play-offs

Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει την ποινή του Αντονί Μαρσιάλ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ειδικότερα, η Επιτροπή Εφέσεων δέχτηκε την προσφυγή της «Ένωσης» και μείωσε την ποινή του από τρεις σε δύο αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο φινάλε των play-offs της Super League, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει ποια ομάδα θα τερματίσει τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, τότε η 3η θέση θα οδηγήσει στα προκριματικά του Europa League, ενώ αν ο ΟΦΗ γίνει Κυπελλούχος Ελλάδας, τότε θα είναι εκείνος που θα αγωνιστεί στα προκριματικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους «Δικέφαλους» να πηγαίνουν στο Conference League.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Τι έλεγε το σύνθημα που εξόργισε τον Αταμάν και αποχώρησε από το γήπεδο! (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-82 από την Εφές στην Τουρκία και πλέον η σειρά πάει …

Daily-News.GR