Παρασκευή , 2 Οκτώβριος 2026

Δεν επιβεβαιώνεται η είδηση για θετικό κρούσμα του Ντιμπάλα

Ξεσηκωμό προκάλεσε σε Ιταλία και Αργεντινή η είδηση που μετέδωσε το «El Nacional» της Βενεζουέλας και ήθελε τον Πάουλο Ντιμπάλα να είναι το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στη Γιουβέντους μετά τον Ρουγκάνι. Ωστόσο, η είδηση αυτή δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.

Συγκεκριμένα, το «SportItalia» πρώτα ανέφερε πως επικοινώνησε με την Γιουβέντους κι εκείνη διέψευσε πως ο Ντιμπάλα έχει προσβληθεί από τον ιό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο Αργεντινός δημοσιογράφος του ESPN Αντρές Ανγκούλα, ο οποίος μέσω twitter είπε πως μίλησε με τον ποδοσφαιριστή και είναι καλά στην υγεία του και πως η «Μεγάλη Κυρία» θα περάσει τους ποδοσφαιριστές της από εξετάσεις την Δευτέρα.

Πηγή: gazzetta.gr




Πηγή

Ελέγξτε επίσης

EuroLeague: Προβλήματα για τη Ρεάλ που γνώρισε δεύτερη ήττα -Το 2/2 Φενέρμπαχτσε και Ντουμπάι, σημαντικό «διπλό» η Χάποελ [βίντεο]

Η Εφές υπέταξε τη Ρεάλ που ξεκίνησε με 0/2, ενώ τη δεύτερή νίκη τους πέτυχαν …

Daily-News.GR