Σάββατο , 3 Οκτώβριος 2026

Η συγγνώμη του Σίρκο στον Στρέλνιεκς

Ο Χένρικ Σίρκο επισκέφθηκε μετά το τέλος του αγώνα τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού προκειμένου να ζητήσει συγνώμη από τον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Κροάτης φόργουορντ του Περιστερίου χτύπησε αθελά του τον Γιάνις Στρέλνιεκς στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του ανοίξει.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Ο Λετονός υπέστη βαρύ θλαστικό τραύμα και χρειάστηκε να του γίνουν πέντε ράμματα, ενώ δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια. Ο Χένρικ Σίρκο στο τέλος του αγώνα, περιμένοντας τουλάχιστο 20 λεπτά έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού συνάντησε τον Στρέλνιεκς, ζητώντας του συγνώμη.

Ο παίκτης του Περιστερίου τόνισε ότι ήταν ακούσιο το χτύπημα και του ευχήθηκε να μην επηρεάσει τη συμμετοχή του στο ματς με την Νταρουσάφακα. Ο Λετονός από την πλευρά του, τον ευχαρίστησε και υπογράμμισε ότι έληξε το θέμα.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις νίκες Παναθηναϊκού AKTOR και Μπεσίκτας

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το 2/2 με άνετη νίκη επί της Βιλερμπάν, ενώ η Μπεσίκτας …

Daily-News.GR