Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Με ακόμη περισσότερο κόσμο και το νέο πούλμαν η ΑΕΚ

Είναι η σημαντικότερη αναμέτρηση μέχρι στιγμής στη σεζόν για την ΑΕΚ, κάτι που αποδεικνύεται από όλο το pre-game με την Μπάγερν Μονάχου, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Το ΟΑΚΑ θα είναι αύριο το βράδυ (19:55) κατάμεστο, ενώ θα έχουμε και… αποκαλυπτήρια.

Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή της Ένωσης θα μεταβεί αύριο στο στάδιο με το νέο της πούλμαν, ενώ η ΠΑΕ άνοιξε και νέα θύρα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κόσμου της, η οποία θα είναι η 24, από την οποία ήδη τα εισιτήρια αρχίζουν να… εξαφανίζονται.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ενημέρωσε την UEFA ότι πάει να γεμίσει όλο το ΟΑΚΑ και να κάνει sold out, καθώς πλέον είναι διαθέσιμα και τα «μαγικά χαρτάκια» που είχαν αρχικά κρατηθεί για τις ανάγκες χορηγών. Επίσης, και στα VIP όλα τα εισιτήρια έχουν… κάνει φτερά.

Τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοικτά για να εξυπηρετήσουν τους φίλους του «δικεφάλου» με τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια των 15, 20 και 40 ευρώ, που δεν αναμένεται ότι δεν θα είναι διαθέσιμα και για πολύ. Έτσι, αύριο το βράδυ αναμένεται ότι θα υπάρχουν περίπου 60.000 άνθρωποι στο ματς με τους Βαυαρούς.

Όσον αφορά τις κίτρινες σημαίες που θα μοιραστούν από την ΠΑΕ πριν το παιχνίδι, ο αριθμός τους υπολογίζεται μεταξύ 40.000 και 50.000. Επίσης, υπάρχει και η οδηγία (φυσικά όχι υποχρεωτική) όσοι πάνε στο γήπεδο αύριο να φορούν κίτρινες μπλούζες ή φούτερ/μπουφάν.

Παράλληλα, εκτός απροόπτου, αύριο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και το νέο πούλμαν της Ένωσης, το οποίο αγοράστηκε πρόσφατα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και στο οποίο έγιναν οι τελευταίες εργασίες μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Φυσικά, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν πιο νωρίς το νέο λεωφορείο της ομάδας, καθώς σήμερα το απόγευμα θα μεταφέρει την αποστολή από το ΟΑΚΑ στο ξενοδοχείο, μετά το τέλος της προπόνησης.

localStorage.clear();


Πηγή