Πέμπτη , 1 Οκτώβριος 2026

Ρεάλ Μαδρίτης: «Συναγερμός» με Φερνάντεθ ενόψει Ολυμπιακού και final-4 της Euroleague

Μετά την ατυχία με τον Γκάμπριελ Ντεκ, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, απέκτησε νέο «πονοκέφαλο» με τον Ρούντι Φερνάντεθ, εννέα ημέρες πριν τον ημιτελικό στο φάιναλ φορ της Euroleague, απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Βερολίνο.

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ, σε προσπάθεια του να κλέψει την μπάλα, τραυματίστηκε στον δεξιό καρπό, στην πρώτη αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια για τα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος και αποχώρησε από το παρκέ με έντονους πόνους.

Το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ευρώπης «έπεσε» κατευθείαν πάνω του και πλέον όλοι στο ισπανικό «στρατόπεδο» βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός φόργουορντ, Γκάμπριελ Ντεκ, υπέστη ρήξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο και χάνει το φάιναλ φορ του Βερολίνου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ντονάτας Μοτιεγιούνας: Μας συστήθηκε στην Αθήνα, συνυπήρξε με τον Σπανούλη, είχε περιπέτειες στο ΝΒΑ, τον φέρνει ο ΠΑΟΚ [βίντεο]

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας προστίθεται στην φαρέτρα του Αντρέα Τρινκέρι στον ΠΑΟΚ και θα βρεθεί αντιμέτωπος …

Daily-News.GR