Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Σοκ στο Βελιγράδι: Συνελήφθη ο πρώην σέντερ του Ερυθρού Αστέρα, Ούρος Πλάβσιτς

Στη σύλληψη του Ούρος Πλάβσιτς προχώρησαν οι Αρχές στο Βελιγράδι, με τον πρώην σέντερ του Ερυθρού Αστέρα να αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

Σοβαρές περιπέτειες με τον νόμο αντιμετωπίζει ο Ούρος Πλάβσιτς, καθώς, σύμφωνα με σέρβικα ΜΜΕ, συνελήφθη από τις Αρχές του Βελιγραδίου έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε στον χώρο της Στρατιωτικής Ιατρικής Ακαδημίας (VMA).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τη νύχτα μεταξύ 16 και 17 Ιουλίου ο πρώην σέντερ του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να πέρασε τον προστατευτικό φράχτη της εγκατάστασης και στη συνέχεια να επιτέθηκε σωματικά σε στρατιωτικό, ο οποίος εκτελούσε καθήκοντα ασφαλείας.

Η επίθεση του Πλάβσιτς σε στρατιωτικό

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο στρατιωτικός κατάφερε να ακινητοποιήσει τον Πλάβσιτς και ειδοποίησε άμεσα τη στρατιωτική αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα, οι Αρχές έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν στη σύλληψη του Σέρβου μπασκετμπολίστα και τον παρέδωσαν σε περιπολία του Υπουργείου Εσωτερικών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το περιστατικό ο στρατιωτικός υπέστη ελαφρά τραύματα, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν κακώσεις στο κεφάλι και στα χέρια.

Η Ανώτερη Εισαγγελία του Βελιγραδίου επιβεβαίωσε πως στον Πλάβσιτς επιβλήθηκε κράτηση έως και 48 ωρών.

Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής κατηγορείται για σοβαρό ποινικό αδίκημα που αφορά επίθεση σε στρατιωτικό κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα για να απολογηθεί.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αγωνία στον Παναθηναϊκό: Τραυματίστηκε ο Λιβάι Γκαρσία με το Τρινιντάντ & Τομπάγκο -Φόβοι για θλάση

Νέοι «πονοκέφαλοι» προέκυψαν για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Τζέικομπ Νίστρουπ. Ο Λιβάι Γκαρσία αποχώρησε τραυματίας …

Daily-News.GR