Δευτέρα , 19 Απρίλιος 2021

Ατμοκαθαριστής SC2 από την Karcher, ήρθε για να καθαρίσετε από όλα τα άλλα

Μέχρι σήμερα, για να καθαρίσετε λίπη από την κουζίνα και άλατα από το μπάνιο ή, τελοσπάντων, οποιαδήποτε επίμονη βρωμιά, χρειαζόσασταν σφουγγαράκια, πανάκια, ίσως και συρματάκια, ήπια αλλά και ισχυρά χημικά καθαριστικά, άφθονο χαρτί κουζίνας κτλ, κτλ, κτλ.

Επίσης, το σφουγγάρισμα του σπιτιού σας απαιτούσε σίγουρα σφουγγαρίστρα, κουβάδες, υγρά πατώματος αλλά και ισχυρά αντισηπτικά λ.χ. για τα μπάνια.

Όλα τα παραπάνω, μέχρι σήμερα. Γιατί, με τον ατμοκαθαριστή SC2 από την Karcher, ήρθε η ώρα να τα αποχαιρετήσετε οριστικά και να απολαύσετε το σύγχρονο, εύκολο, απίστευτα αποτελεσματικό και 100% υγιεινό τρόπο καθαρίσματος και σφουγγαρίσματος.

Ο ατμοκαθαριστής SC2 θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός καθαρισμού σχεδόν για όλο το σπίτι. Κατ’ αρχάς, αυτό που θα λατρέψετε είναι η ευκολία χειρισμού και η πρακτικότητά του, με την ειδικά μελετημένη εφαρμογή και εναλλαγή των ειδικών εξαρτημάτων του. Στη συνέχεια, αυτό που θα σας εντυπωσιάσει είναι η αποτελεσματικότητά του.

Τρίψιμο, κόπος και κούραση, θα γίνουν για εσάς άγνωστες έννοιες αφού, με τη δύναμη του ατμού, ο SC2 απομακρύνει λίπη, άλατα και κάθε άλλο ρύπο ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία, αφήνοντας πίσω του μόνο αστραφτερή καθαριότητα.

Και δεν μιλάμε μόνο για καθαριότητα που μπορεί να αντιληφθεί το μάτι, αλλά για καθαριότητα που εξοντώνει το 99,99% των οικιακών βακτηριδίων χωρίς τη χρήση ίχνους χημικού!

atmkar3

Η παραπάνω ιδιότητά του ατμοκαθαριστή SC2, σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις που τον κάνουν φιλικό σε κάθε είδους πατώματος, είναι που θα σας λύσει τα χέρια και στο σφουγγάρισμα, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά ή και κατοικίδια.

Σε κάθε περίπτωση, η πολυχρηστικότητα του εμπνευσμένου αυτού μηχανήματος της Karcher θα σας δώσει το περιθώριο να ανακαλύψετε και επιπλέον χρήσεις καθαρισμού που δεν θα σταματήσουν ποτέ να σας κερδίζουν με το αποτέλεσμά τους.

Κι αφού αναλογιστείτε τι μοναδική ευκολία φέρνει στη ζωή σας ο SC2, κάντε και μία ακόμα ιδιαίτερα ευχάριστη σκέψη: από πόσα πολλά έξοδα θα σας απαλλάξει (απλά αθροίστε τι πληρώνετε κάθε χρόνο για τα αντίστοιχα είδη καθαρισμού και καθαριστικά) μια για πάντα, δεδομένου ότι το μόνο που θα χρειάζεστε πια είναι ρεύμα και νερό.

Στα οποία – και στα δύο – ο ατμοκαθαριστής SC2 είναι απίστευτα οικονομικός, ως γνήσιο μηχάνημα Karcher.

atmkar1

Αφήστε πίσω σας λοιπόν το… παραδοσιακό καθάρισμα και το σφουγγάρισμα και πατήστε το «on» στις καινοτόμες λύσεις του 21ου αιώνα.

Δείτε το video

Μάθετε περισσότερα για την Karcher

facebook

Karcher Greece

 

youtube

Karcher Greece

 

karcher

www.karcher.gr

 


Πηγή