Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2020
Βιντεοκλήσεις: Το Skype ξαναχτυπά με λειτουργία βιντεοδιασκέψεων

Βιντεοκλήσεις: Το Skype ξαναχτυπά με λειτουργία βιντεοδιασκέψεων

Αν είναι ένα πράγμα που μας άφησε παρακαταθήκη η καραντίνα του κορονοϊού είναι οι βιντεοκλήσεις.

Έτσι συνηθίσαμε να συνδεόμαστε με οικογένεια και φίλους και οι περισσότεροι συνεχίζουν να το κάνουν, βλέποντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι του παραδοσιακού τηλεφώνου.

Την ώρα λοιπόν που το momentum ανήκει αναμφίβολα στη Zoom, το πλέον δημοφιλές videoconferencing app της κρίσης, επιτρέποντας ως και σε 100 ανθρώπους να συνδέονται ταυτοχρόνως, το Skype δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω.

Σταθμός στην ιντερνετική επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων ήδη από τη δοκιμαστική του έκδοση το 2003, η αγαπημένη πλατφόρμα έχει εγκαινιάσει μια νέα λειτουργία, το Meet Now (στην αριστερή πλευρά της εφαρμογής), που επιτρέπει βιντεοδιασκέψεις.

Σύμφωνα με το Skype, ο αριθμός των συμμετεχόντων ποικίλει και εξαρτάται τόσο από τις εκάστοτε δυνατότητες της πλατφόρμας όσο και των συσκευών που συνδέονται.

Το Skype έκανε όμως το άλλο: σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα δωρεάν videomeeting χωρίς να πρέπει να εγγραφείς στην υπηρεσία.

Όσο για τα πλεονεκτήματα του Skype Meet Now έναντι του ανταγωνισμού, σου επιτρέπει να γράψεις την κλήση ως και 30 μέρες, να θολώσεις το background και να μοιράζεσαι εύκολα παρουσιάσεις…


Πηγή