Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

Γκρίνια από τους χρήστες των iPhone: Η νέα ενημέρωση του λογισμικού καταστρέφει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Έντονη κριτική ασκούν το τελευταίο διάστημα οι χρήστες των iPhone προς την Apple, λέγοντας ότι η τελευταία ενημέρωση της εταιρείας έχει σφάλμα που εξαντλεί γρήγορα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των κινητών τηλεφώνων.

Το Twitter έχει πλημμυρίσει από παράπονα τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι χρήστες ισχυρίζονται ότι η τελευταία ενημέρωση iOS 16.4.1(a) μείωσε τη δυνατότητα της συσκευής τους να διατηρεί τη φόρτιση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκε ότι η μπαταρία του iPhone του έπεσε στο 22% σε μόλις 46 λεπτά, ενώ ένας άλλος είπε ότι έχασε το 30% της μπαταρίας του σε μισή ώρα.

Γεμάτο το Twitter με παράπονα από χρήστες των iPhone

Τώρα, ορισμένοι χρήστες σκέφτονται να εγκαταλείψουν εντελώς τα iPhone, καθώς οι συσκευές φέρεται να αντιμετωπίζουν και προβλήματα υπερθέρμανσης.

«Αδερφέ, αυτή η τελευταία ενημέρωση του IOS στην πραγματικότητα διαλύει την μπαταρία μου», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

«Έχασα το 30% τα τελευταία 30 λεπτά μόνο με το να έχω ενεργοποιημένο το Spotify και να κοιτάζω το Twitter για 5 λεπτά. Ίσως χρειαστεί να αφήσω το iPhone 6 μετά από τόσο καιρό», σημείωσε άλλος.

«Χρειάζονται αρκετές ώρες για να φορτίσει. Είναι γελοίο», έγραψε ένας άλλος.

Η Apple καλεί τους χρήστες με προβλήματα στα iPhone σε ιδιωτικές συζητήσεις στο Twitter

Το iOS 16.4.1(a) κυκλοφόρησε ξαφνικά από την Apple την περασμένη εβδομάδα σε μια προσπάθεια να διορθωθούν προβλήματα ασφαλείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ένας χρήστης του Twitter ισχυρίστηκε ότι είναι γνωστό ένα πρόβλημα με αυτές τις τελευταίες ενημερώσεις, με τις συσκευές να υπερθερμαίνονται και να αντιμετωπίζουν «σοβαρή εξάντληση μπαταρίας».

Μετά από πρόσφατες καταγγελίες για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η υποστήριξη της Apple φάνηκε να προσκαλεί ορισμένους χρήστες που επηρεάζονται σε ιδιωτικές συζητήσεις στο Twitter.

Παρόλο που η Apple δεν έχει σχολιάσει αυτά τα ζητήματα, ορισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αρκετά φυσιολογικά μετά από ενημερώσεις λογισμικού όπως αυτές.

Ο τεχνολογικός γίγαντας εξηγεί ότι η χωρητικότητα ενός iPhone μειώνεται καθώς η μπαταρία γερνά χημικά, γεγονός που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες ώρες χρήσης και χειρότερη απόδοση μεταξύ των φορτίσεων.


Πηγή

Thumbnails managed by ThumbPress