Τρίτη , 14 Ιούλιος 2020
Η τηλεόραση που συνδέεται στον υπολογιστή για ακόμα καλύτερη εικόνα

Η τηλεόραση που συνδέεται στον υπολογιστή για ακόμα καλύτερη εικόνα

Η LG εξασφάλισε τη συνεργασία της Nvidia για να φέρει το G-Sync σε όλες τις OLED τηλεοράσεις της του 2019 (C9 και E9), μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης.

Παρά το γεγονός ότι οι τηλεοράσεις δεν περιλαμβάνουν G-Sync hardware, η Nvidia χάρισε στα μοντέλα το πιστοποιητικό Nvidia G-Sync Compatible. Τι σημαίνει αυτό; Πώς όταν συνδεθεί σε PC που έχει κάρτα γραφικών της Nvidia, η τηλεόραση αυξάνει το refresh rate ακόμα και στα 120Hz, αποκτώντας πολύ καλύτερη εικόνα!

Και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης φυσικά, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο στον χώρο του gaming.

Η Nvidia μπήκε δυναμικά στον χώρο των τηλεοράσεων κατεβάζοντας στην επικράτειά τους το πρωτόκολλο G-Sync, ώστε να αρπάξει μερίδιο αγοράς από το hardware της AMD που φορούν αρκετοί κατασκευαστές.

Για την ώρα πάντως δεν είναι σαφές ποιες κάρτες γραφικών της Nvidia θα δουλεύουν με τις τηλεοράσεις. Παρά ταύτα, τα νέα είναι κάτι παραπάνω από καλά για όσους θέλουν να μετατρέψουν την τηλεόρασή τους σε σοβαρών προδιαγραφών παιχνιδομηχανή.

Η LG είναι για την ώρα η πιο πρακτική και προσιτή λύση εδώ, καθώς οι εναλλακτικές, όπως η Alienware 55 OLED της Dell και οι BFGD τηλεοράσεις της ίδιας της Nvidia, είναι απλησίαστες…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή