Παρασκευή , 24 Μάρτιος 2023

Η τηλεόραση των 88 ιντσών που θα κάνει το σαλόνι σου… σινεμά!

Η Samsung Electronics είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το αριστούργημά της, την ultra-large QLED TV με κωδικό Q9, ενδυναμώνοντας τη θέση της στην αγορά των ultra-premium τηλεοράσεων.

Η τεραστίων διαστάσεων Q9 των 88 ιντσών είναι ήδη διαθέσιμη στη Βόρεια Αμερική και την Κορέα, μετά την παρθενική της εμφάνιση στη Νοτιοανατολική Ασία νωρίτερα αυτή τη χρονιά, και η ιστοσελίδα BestBuy την πουλά πλέον έναντι 19.999,99 δολαρίων (περισσότερα από 16.500 ευρώ).

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια εκτίμηση της τιμής της, καθώς η Samsung κρατούσε μέχρι τώρα κλειστά τα χαρτιά της, και όπως είναι φυσικό το καρτελάκι είναι εξόχως αλμυρό.

Μιλάμε ωστόσο για 88 ίντσες, ανάλυση στα 4K (2160p), HDR και ενσωματωμένο Wi-Fi. Με τέτοια τιμή βέβαια το BestBuy παρέχει και ασφάλιση της τηλεόρασης για πέντε χρόνια, έναντι άλλων 2.099,99 δολαρίων!

Η Q9 είναι μέρος της νέας γενιάς QLED TV της Samsung, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί στην έκθεση CES τον Ιανουάριο, λέγοντας πως αυτό είναι το επόμενο βήμα στην εξελικτική πορεία της τηλεόρασης. Σύμφωνα με την εταιρία, η QLED είναι ακόμα φωτεινότερη και με καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων από τις OLED, ενσαρκώνοντας το όραμα της Samsung αλλά και τις ελπίδες της να κυριαρχήσει ακόμα περισσότερο στις ultra-premium τηλεοράσεις.

smammsuunnnffefsd2

«Είμαστε πεπεισμένοι πως η γενιά των QLED TV θα συνεχίσει να μονοπωλεί τις πωλήσεις και θα εγκαθιδρύσει την ηγεσία της Samsung στην παγκόσμια αγορά τηλεόρασης», είπε ο αντιπρόεδρος της Samsung, Jongsuk Chu. Η νέα απάντηση της Samsung στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού για ακόμα μεγαλύτερες οθόνες και καλύτερες αναλύσεις μένει να φανεί αν θα δικαιώσει την τσουχτερή τιμή της.

smammsuunnnffefsd3

Αν σκέφτεται πάντως κάποιος να βάλει το χέρι τόσο βαθιά στην τσέπη, πρέπει να μάθει ότι η μεγαλύτερη και ακριβότερη 4K TV που μπορεί το χρήμα να αγοράσει είναι η 262 ιντσών C Seed 262, η οποία κοστίζει 539.000 δολάρια…

localStorage.clear();


Πηγή