Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η adjust. μπαίνει σε νέα εποχή και μετονομάζεται σε ADVENGERS

Η adjust., ένα digital-at-heart agency στο χώρο του marketing και της επικοινωνίας, μετονομάζεται σε ADVENGERS.

«Ανοίγουμε νέους δρόμους, με και για την αγορά, με και για τα brands, με και για τους ανθρώπους. Στο δικό μας σύμπαν, ο ουρανός δεν είναι το όριο».

Με αυτά τα λόγια ο co-founder και General Manager της adjust. των ADVENGERS, Γιώργος Γκριτζάλας, ανακοίνωσε την αλλαγή του ονόματος της εταιρείας. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι ADVENGERS αποτελούν ένα νέο είδος στον κλάδο του marketing και της επικοινωνίας. Μια επιλεγμένη ομάδα από marketing strategists, creative storytellers, data scientists και project managers που εστιάζουν σε ουσιαστικά αποτελέσματα και στην εξέλιξη των συνεργατών τους. Η ταχύτατη προσαρμογή τους σε κάθε νέο δεδομένο, η νοοτροπία τους για ανάπτυξη, αλλά και η δίψα για συνεχή δοκιμή νέων πραγμάτων, χαρακτηρίζει τους ADVENGERS ως ατρόμητους, και τις περισσότερες φορές early adopters».

Ο Νικόλας Μπαρδάκης, co-founder και Business Development Director των ADVENGERS, δήλωσε: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι γραμμές μεταξύ του above και του below, του online και του offline, του commerce και του e-commerce, του Web 2.0 και του web3, γίνονται όλο και πιο… θολές. Η εμπειρία του πελάτη πρέπει να είναι συνεπής σε κάθε στάδιο.

Hello future…».


Πηγή