Τρίτη , 9 Αύγουστος 2022
Η HUAWEI και η HONOR κατακτούν την παγκόσμια κορυφή στα φωτογραφικά κινητά!

Η HUAWEI και η HONOR κατακτούν την παγκόσμια κορυφή στα φωτογραφικά κινητά!

Η DxOMark, η ανεξάρτητη διεθνούς κύρους πηγή μετρήσεων ποιότητας κάμερας και φακών smartphone, μετά από αξιολόγηση του HONOR 30 Pro+, το έφερε στην κορυφή της παγκόσμιας φωτογραφικής κατάταξης μετά το Huawei P40 Pro, ως το δεύτερο καλύτερο φωτογραφικό κινητό στον κόσμο, ξεπερνώντας κατά πολύ τα μοντέλα της Apple, Oppo και Xiaomi.

To νεανικό brand τεχνολογίας HONOR έχει πρωτοστατήσει στη φωτογραφία, εξελίσσοντας τόσο τους φακούς, τον επεξεργαστή, αλλά και το design στα κινητά, με κύριο στόχο της HONOR να προσφέρει την κορυφαία τεχνολογία που αναπτύσσει η εταιρία στους νέους σε τιμές προσιτές για όλους. Εξάλλου, η HONOR μετά από πρόσφατη διεθνή έρευνα ήρθε πρώτη σε αξιοπιστία των συσκευών της με μηδενικές επιστροφές για service.

Το HONOR 30 Pro + διαθέτει ένα κορυφαίο σύστημα τριών φακών 50 Megapixel, συμπεριλαμβανομένου ενός εξαιρετικά σταθερού φακού μεγάλης εστίασης 50 Megapixel, ενός περισκοπικού φακού 50x και ενός φακού υπερευρείας γωνίας 16 megapixel. Είναι εξοπλισμένο με τον αισθητήρα 50-megapixel IMX700.

Το HONOR 30 Pro + παρέχει επίσης κορυφαίες δυνατότητες βίντεο, παρέχοντας 4K 60fps ultra-HD video, super slow-motion σε 720p, και 60fps / 960fps slow-motion capture στα 1080p. Με τη χρήση της τεχνολογίας OIS, η κάμερα του HONOR 30 Pro + εξασφαλίζει επίσης καθαρά βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού που ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Τα HONOR 30 Pro και HONOR 30 Pro + διαθέτουν waterfall OLED screen, που κάνει το μπροστινό μέρος της οθόνης να φαίνεται ξεχωριστό , φέρνοντας ένα εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα.

Η ισχυρή απόδοση υπήρξε ανέκαθεν βασικό θεμέλιο των συσκευών της HONOR. Μεταξύ των τριών μοντέλων, τα HONOR 30 Pro και HONOR 30 Pro + είναι εξοπλισμένα με τον πρώτο chipset 7nm 5G Kirin 990 5G της βιομηχανίας.

Η σειρά HONOR 30 διαθέτει μπαταρία 4000mAh και γρήγορη φόρτιση 40W, ενώ το HONOR 30 Pro + προσθέτει σε αυτό υποστήριξη για ασύρματη γρήγορη φόρτιση 27W. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το HONOR 30 Pro+ είναι το πρώτο κινητό της εταιρίας με 12GB Ram.

Η HONOR με την σειρά HONOR 30 ολοκληρώνει το κορυφαίο οικοσύστημα προϊόντων μέρος του οποίου είναι και το laptop HONOR MagicBook 14 το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και έχει σχεδόν γίνει sold out από την πρώτη εβδομάδα διάθεσης του.


Πηγή