Κυριακή , 19 Σεπτέμβριος 2021
Πώς να φτιάξετε το δικό σας avatar στο Facebook

Πώς να φτιάξετε το δικό σας avatar στο Facebook

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε πως έχουν γίνει μόδα στο Facebook τα avatars. Πώς όμως μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας; Για να σας βοηθήσουμε δημιουργήσαμε έναν μίνι οδηγό που θα σου εξηγήσει βήμα – βήμα τη διαδικασία.

Το προσωπικό σας bitmoji μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε σαν φωτογραφία προφίλ είτε σαν αντίδραση στις συνομιλίες σας.

Για να δημιουργήσετε το δικό σας avatar θα πρέπει πρώτα απ΄όλα να επιβεβαιώσετε ότι η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στη συσκευή σας.

Πηγαίνετε είτε κάτω από κάποιο σχόλιο στην εφαρμογή του Facebook είτε στα μηνύματά σας στο Facebook Messenger. Πατήστε στην χαρούμενη φατσούλα δίπλα από την μπάρα που γράφετε, όπου βρίσκεται τα emojis σας.

Θα δείτε την επιλογή «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ». Κάντε κλικ και θα βρεθείτε στο περιβάλλον όπου θα αρχίσετε να φτιάχνετε το προσωποποιημένο emoji σας.

Την επιλογή «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ» θα τη βρείτε διαθέσιμη και κάτω από τη σχετική δημοσίευση των φίλων σας που έφτιαξαν το δικό τους.

Η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά του Avatar σας όπως εσείς τα θέλετε. Από χρώμα δέρματος, μαλλιά, αξεσουάρ μέχρι και σχήμα προσώπου.

Αφού επιλέξετε το χαρακτηριστικό που επιθυμείτε από κάθε κατηγορία, πατήστε πάνω δεξιά το «τικ».

Το Facebook Avatar σας είναι έτοιμο για χρήση!

Εκεί που πατήσατε στην αρχή για να φτιάξετε το προσωποποιημένο σας emoji, τώρα θα εμφανιστεί μία πληθώρα από emojis που θα σας μοιάζουν. Υπάρχει ένα emoji για κάθε αντίδραση, γέλιο, αγάπη, κλάμα, συγγνώμη κτλ.


Πηγή