Κυριακή , 25 Ιούλιος 2021
Τα πιο εντυπωσιακά ηχεία υπολογιστή που το χρήμα μπορεί να αγοράσει

Τα πιο εντυπωσιακά ηχεία υπολογιστή που το χρήμα μπορεί να αγοράσει

Ήταν στη στροφή της νέας χιλιετίας όταν η Harman Kardon κυκλοφόρησε τα μυθικά σήμερα iSub 2000 Subwoofer and SoundSticks, πιάνοντας εξαπίνης την αγορά.

Δεκατρία χρόνια αργότερα, ήταν ώρα ο διαχρονικός σχεδιασμός να αποκτήσει περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας. Τι άλλο να κάνεις δηλαδή στην οπτική αυτή μαγεία;

Με τιμές που κυμαίνονται συνήθως στα 250 ευρώ, τα SoundSticks είναι στις μέρες μας ασύρματα. Και σχεδόν πανομοιότυπα με τα αυθεντικά του 2000.

Η τρίτης γενιάς SoundSticks παραμένει διαφανής, ώστε να θαυμάζουν όλοι τι ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό τους. Κάτι που δεν έχει αλλάξει και πολύ εδώ και δύο δεκαετίες.

Τα SoundSticks επιτρέπουν βέβαια τώρα το streaming ήχου από το κινητό, την ταμπλέτα και ό,τι άλλο δουλεύει με Bluetooth. Λειτουργεί ωστόσο ελαφρώς διαφορετικά από τα άλλα ασύρματα συστήματα, καθώς όλα συνδέονται μεταξύ τους με ογκώδη καλώδια και τα ηχεία δεν έχουν δικές τους μπαταρίες.

Πανέμορφο και ολότελα ιδιαίτερο, το SoundSticks Wireless είναι ένα ηχοσύστημα που δεν είναι μόνο για τα μάτια, καθώς αποδίδει λαμπρά. Έχοντας φυσικά συνείδηση πως πρόκειται για Bluetooth ηχεία και ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Μυθικός σχεδιασμός, βαθύ μπάσο και ικανοποιητικότατα επίπεδα ήχου προσφέρει. Αλλά και ένα νοσταλγικό ταξίδι σε έναν θρίαμβο του design


Πηγή