Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

Τρία βραβεία για τη Netcompany-Intrasoft στα Digital Finance Awards 2022

H Netcompany-Intrasoft, μέλος τουNetcompany Group A/S, απέσπασε 3 βραβεία στην πρώτη διοργάνωση των βραβείων Digital Finance Awards από την Boussias, που επιβραβεύουν καινοτόμα έργα και πρωτοβουλίες στον Χρηματοοικονομικό τομέα.

Τα 3 βραβεία αποτελούν αναγνώριση τόσο της συμβολής της εταιρείας στο κομμάτι του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας, όσο και των μοναδικών ικανοτήτων των ανθρώπων της. Η
τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στο Hotel
Sofitel,
και η Netcompany-Intrasoft
διακρίθηκε με τα παρακάτω βραβεία:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Gold βραβείο στην κατηγορία Best Analytics Digital Management για την καινοτόμα pre-packaged πλατφόρμα Intrasoft WiSE – Advanced Analytics for Banking & Finance, που επιτρέπει στα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τεχνολογίες AI/ML & Advanced Data Modelling, για να βελτιώσουν το Up-Selling/Cross-Selling, καθώς και να επωφεληθούν από την χρήση των Advanced Analytics στη Διαχείριση Κινδύνων, στο Marketing & στο Operational Modelling.

Silver βραβείο στην κατηγορία Best Core Banking System Projectγια την επιτυχημένη εγκατάσταση και αξιοποίηση του PROFITS® for Credit Servicers – Core Banking for Performing & Non-Performing Loans από τον συνεργάτη μας Cepal, μια από τις κορυφαίες εταιρίες που ειδικεύονται στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης απαιτήσεων δανείων και πιστώσεων. Tο PROFITS® for Credit Servicers της Netcompany-Intrasoft είναι μία ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση Εξυπηρετούμενων και Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική διαχείριση όλων των διαθέσιμων τύπων δανείων μέσω ποικίλλων μηχανισμών αναδιαρθρώσεων και εξυπηρέτησης.

Silver βραβείο στην κατηγορία Best Operations / Business Process / Agile / Development Project για την εγκατάσταση και αξιοποίηση του PFOFITS® for Credit Servicers, στο έργο “The Galaxy Migration & Management Project” από τον συνεργάτη μας Cepal. Στο έργο Galaxy, το PROFITS® for Credit Servicers εξυπηρέτησε κατά το βέλτιστο δυνατό τρόπο τους διαχειριστικούς σκοπούς της Cepal λόγω της ιδιαίτερης δυναμικής του στην διαχείριση δανεικών χαρτοφυλακίων μεγάλου όγκου & της διασφάλιση της συνέχειας των υπηρεσιών.

www.netcompany-intrasoft.com

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Netcompany-Intrasoft | LinkedIn 


Πηγή