Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ένας προσιτός 3D εκτυπωτής για να πειραματιστείτε

Εδώ και κάμποσα χρόνια ζούμε στην εποχή της τρισδιάστατης εκτύπωσης και είναι κρίμα να τη χάνουμε πιστεύοντας πως αυτά τα φουτουριστικά μηχανήματα δεν είναι για μας.

Γιατί είναι και παραείναι και κυκλοφορούν μάλιστα ακόμα και μοντέλα για παιδιά!

Άλλοι βέβαια πιστεύουν πως παραείναι ακριβός ένας 3D printer για πειράματα, κι έτσι τον αποφεύγουμε ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε.

Γιατί υπάρχει τουλάχιστον ένας που κάνει ό,τι πρέπει να κάνει με χαρακτηριστική ευκολία, την ίδια ώρα που δεν θα τινάξει στον αέρα τον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Και παρά τα 300-350 ευρώ που θα τον βρείτε στην ελληνική αγορά, υπάρχουν και ηλεκτρονικά καταστήματα σαν το Amazon που τον διαθέτουν στα 220 ευρώ. Εκεί που θες δηλαδή γύρω στα 100 ευρώ για έναν αξιόπιστο παραδοσιακό 2D εκτυπωτή!

Τον λένε Da Vinci Mini Maker και τρομάζει ήδη τους μεγαλύτερους και ακριβότερους 3D printers, καθώς είναι κατάλληλος για τον αρχάριο που δεν θέλει να μπλέξει από την αρχή με αχρείαστες ρυθμίσεις και περιττά κουμπάκια.

Για την τιμή του πάντως παίρνεις μια εντυπωσιακή γκάμα λειτουργιών, όπως αυτόματο calibration (ο μεγάλος πονοκέφαλος του 3D printing), εύκολο στη χρήση λειτουργικό για το 3D design και ένα σωρό άλλα καλούδια για τον ερασιτέχνη που θέλει να μυηθεί με κομψό τρόπο στην τρισδιάστατη εκτύπωση και να μην κατατρομάξει!

Και παρά το προσιτό του κόστος, προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα, όντας και ιδιαιτέρως αθόρυβος, ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις τόσες ώρες που χρειάζεται η τρισδιάστατη εκτύπωση.

mmnniovsdovkdssgdsfgd2

Η XYZprinting έφερε έναν εκτυπωτή για την επόμενη μέρα των οικιακών αναγκών, παρέχοντας ποιότητα εκτύπωσης και ικανοποιητικότατη ανάλυση. Υπομονή χρειάζεται μόνο, καθώς θα πάρει τον χρόνο του…

localStorage.clear();


Πηγή