Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Έξυπνες οnline αγορές με την εφαρμογή ΑΒ Click2shop

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις που τρέχουμε να προλάβουμε. Οι πολλές ώρες που περνάμε στη δουλειά ή στο δρόμο συχνά απορροφάει όλη μας την ενέργεια και στο τέλος της ημέρας, οι εκκρεμότητες γίνονται βουνό.

Τα ψώνια από το super market περνάνε σε… δεύτερη μοίρα και συχνά τα αναβάλλουμε για το Σάββατο.

Φανταστείτε να μπορούσαμε την ώρα που περιμέναμε το μετρό, μέσα στο ταξί ή στο διάλειμμα στη δουλειά, να εξοικονομούσαμε αυτόν τον χρόνο κάνοντας τα ψώνια της εβδομάδας.

Πολλοί από εμάς, είμαστε συνέχεια συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το tablet και το κινητό για τα ψώνια μας.

Πλέον, οι online αγορές μας διευρύνονται και κάνουν τον τρόπο ζωής μας πιο εύκολο. Η εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την ποικιλία που μας προσφέρουν τα ΑΒ κάνουν τα ψώνια μας παιχνιδάκι.

shaosdpa6

Οργανωμένες & ευκολότερες αγορές

shaosdpa5

Χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο καθημερινά για την δουλειά μας, την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία μας. Γιατί όχι και για τα ψώνια στο αγαπημένο μας κατάστημα;

Η εφαρμογή ΑΒ Click2Shop της ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει τα ψώνια μας από το super market πιο εύκολα και πιο γρήγορα από ποτέ!

Μπορούμε να πραγματοποιούμε τις αγορές μας online, όπου κι αν βρισκόμαστε και οποιαδήποτε στιγμή από το κινητό ή το tablet και να οργανώνουμε την παράδοσή τους στη διεύθυνση που θέλουμε, επιλέγοντας τη διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα που μας εξυπηρετεί!

Η εφαρμογή ΑΒ Click2Shop μας βοηθάει να εξοικονομούμε χρόνο από τα ψώνια για όλα τα προϊόντα που θέλουμε, όπου κι αν βρισκόμαστε.  Μάλιστα, δε χρειάζεται να ανησυχούμε αν μένουμε μακριά, καθώς τo AB Click2Shop εξυπηρετεί ολόκληρη την Αττική!

Η έξυπνη εφαρμογή

ab1

Το AΒ Click2Shop App έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εμπειρία αγορών μας ακόμη πιο «έξυπνη» με πολλές και εύκολες λειτουργίες. Η νέα εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα επιλογής μέσα από 9.000 προϊόντα καλύπτοντας κάθε ανάγκη μας καθημερινά.

Με απλά βήματα, μπορούμε να οργανώνουμε τη λίστα αγορών για να την υποβάλλουμε στην εφαρμογή ή για να την χρησιμοποιούμε σε επόμενη επίσκεψή μας στα καταστήματα ΑΒ.

Ο λογαριασμός που έχουμε δημιουργήσει, κρατάει την ιστορικότητα της κάθε παραγγελίας, ώστε να μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε ξανά ή και να την τροποποιούμε εύκολα.

Με απίστευτη ευκολία, μπορούμε με μία απλή σάρωση να σκανάρουμε κατευθείαν το barcode από τα προϊόντα προσθέτοντας τα στην λίστα αγορών!

ab06

 Γιατί να επιλέξουμε το ΑΒ click2shop

ab4

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξουμε την εφαρμογή ΑΒ Click2Shop της ΑΒ Βασιλόπουλος. Ένας από τους σημαντικότερους είναι όταν ανοίγουμε την πόρτα μας στα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα, που έχουν διαλεχτεί ένα προς ένα για εμάς.

Παράλληλα, όλες οι προσφορές είναι μαζεμένες και διαθέσιμες σε συγκεκριμένη ενότητα για να τις βρίσκουμε εύκολα και να απολαμβάνουμε τα προνόμια απ’ όπου κι αν βρισκόμαστε!

Καθώς μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βλέπουμε το τρέχον σύνολό μας, αποφεύγουμε τις απρογραμμάτιστες αγορές.

Και τα οφέλη δεν σταματούν εδώ. Η συγκέντρωση και η εξαργύρωση πόντων AB Plus γίνεται εύκολα με τη σύνδεση του online λογαριασμού με την κάρτα μας AB Plus, κερδίζοντας τους ίδιους πόντους, όπως και στο κατάστημα.

Η ευκολία και η εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την ποικιλία που μας προσφέρουν τα ΑΒ κάνουν τα ψώνια μας παιχνιδάκι.

ab7


Πηγή