Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Έρχεται το 1ο Forum του Your Directors Club (YDC)

Έρχεται το 1ο Forum του Your Directors Club (YDC)

Το 1ο ετήσιο Forum του με τίτλο «Future Ready: Intelligent Technology Meeting Human Ingenuity» διοργανώνει το Your Directors Club στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 στο Grand Hyatt Athens, σε συνεργασία με την Accenture.

Οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν ήδη επιτρέψει σε όλους τους οργανισμούς που έχουν αναπτύξει την ανάλογη τεχνογνωσία να ξεκλειδώσουν την «παγιδευμένη» αξία τους. Στην μετα-ψηφιακή εποχή όμως που διάγουμε, η περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφορία απαιτεί την εφαρμογή καινοτόμων και ευέλικτων προσεγγίσεων που θα αξιοποιούν την συνύπαρξη της έξυπνης τεχνολογίας και της ανθρώπινης ευρηματικότητας.

Ποιες, λοιπόν, είναι οι νέες τεχνολογίες που οφείλουν να ενσωματώσουν οι οργανισμοί για να ξεχωρίσουν και να καινοτομήσουν στο μέλλον; Και ποιες οι αρχές, αξίες και φιλοσοφία που οφείλουν  να διέπουν την εφαρμογή τους; Πώς εκλαμβάνουν οι ηγετικές ομάδες των οργανισμών έννοιες όπως η εμπιστοσύνη και η υπευθυνότητα; Ποιες είναι οι νέες δεξιότητες που τα διευθυντικά στελέχη του σήμερα καλούνται να καλλιεργήσουν και να εξελίξουν;

Σ’ αυτά και άλλα σημαντικά ερωτήματα έρχεται να απαντήσει το 1ο ετήσιο Forum του YDC, με κεντρικούς ομιλητές τους: Δρ. Κυριάκο Σαμπατακάκη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Accenture (Ελλάδα), Θάνο Μαλεβίτη, CMT Technology Strategy Managing Director, Accenture UKI, Δρ. Γιώργη Κριτσωτάκι, Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στους Τομείς Επικοινωνιών, Media & Τεχνολογίας, και Stefano Trombetta, Managing Director Accenture Strategy, Talent and Organization ICEG Lead.

Κεντρικές θεματικές ενότητες του συνεδρίου θα είναι:

  • Οι σημαντικότερες τάσεις της τεχνολογίας του αύριο
  • Τα μυστικά της επιχειρηματικής ευκινησίας
  • Το DNA της μελλοντικής Ηγεσίας

Στόχος του Forum είναι να προσφέρει στα διακεκριμένα διευθυντικά στελέχη του σήμερα τις γνώσεις, τις προσεγγίσεις και τις δεξιότητες που καλούνται να αναπτύξουν, για να ανταποκριθούν έγκαιρα και ουσιαστικά στις αυξανόμενες προκλήσεις του αύριο.

Το YDC τελεί υπό την αιγίδα του CEO Clubs Greece. Founding Partners του Your Directors Club και σημαντικοί αρωγοί των προσπαθειών του είναι οι εταιρείες Weber Shandwick, Generation Y, SPACES και Φοβερά Προστασία. Οι δράσεις του υποστηρίζονται από την ευγενική χορηγία των εταιρειών: Diamond Partners: Marine Tours, ALD Automotive, Printing Partner: Pressious Arvanitidis, Golden Partners: Semeli Estate, Nespresso, TNT και Coaching Partner: SARGIA Partners. Χορηγός Επικοινωνίας είναι η Boussias Communications.

Το Forum είναι ανοιχτό για όλα τα μέλη του YDC, ενώ δυνατότητα συμμετοχής έχουν και τα μη μέλη, κατόπιν σχετικής εγγραφής.

Για πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε με την κα Θεοχάρη στο +30 210 8985869 ή στείλτε email στο [email protected]

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή