Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έχεις πρόβλημα με το wifi του σπιτιού σου; Υπάρχει λύση!

Ονειρεύεσαι ότι κάνεις streaming από τη σοφίτα του σπιτιού σου ή κάνεις μπάνιο βλέποντας την αγαπημένη σου ταινία;

Εύχεσαι καμιά φορά να μη χρειαζόταν να αλλάζεις συνέχεια θέση μέσα στο σπίτι για να ανεβάσεις την πρόσφατη selfie σου; Οι βραδιές στο σπίτι με την παρέα θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσες αν η ταινία δεν κόλλαγε συνέχεια;

Αναρωτιέσαι ακόμη, πώς θα ήταν η ζωή σου αν μπορούσες να χαζεύεις όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου ή να βλέπεις μια σειρά στην κουζίνα χωρίς να σε προδίδει συνέχεια το WiFi;

Στιγμές όπως οι παραπάνω μπορεί να έμοιαζαν με… όνειρο θερινής νυκτός. Όχι όμως πια!

Στη COSMOTE βρίσκεις κορυφαία ταχύτητα και κάλυψη WiFi Internet παντού μέσα στο σπίτι, με ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις συνδεσιμότητας. Δες πώς μπορείς να έχεις κι επικό WiFi με 5 απλά βήματα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου!

Πώς να βρεις το κατάλληλο πρόγραμμα

Συνήθως στο σπίτι είναι συνδεδεμένες στο ίντερνετ πάνω από πέντε συσκευές. Για γρήγορο ίντερνετ σε όλα τα σημεία του σπιτιού, οι ταχύτητες 50 έως 200Mbps είναι ιδανικές για γρήγορο video streaming και online gaming.

Με το πρόγραμμα COSMOTE Double Play Fiberspeed έχεις πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων μέσω οπτικής ίνας. Αν δεν έχουν φτάσει ακόμη οι οπτικές ίνες στην περιοχή σου, η υπηρεσία COSMOTE Home Speed Booster αυξάνει την ταχύτητα του internet στο σπίτι, συνδυάζοντας τις ταχύτητες των δικτύων σταθερής και κινητής.

Router τελευταίας τεχνολογίας

Εάν συνδέεις αρκετές συσκευές ταυτόχρονα και κατεβάζεις μεγάλο όγκο δεδομένων, ένα πιο ισχυρό Router δύο ταχυτήτων όπως το νέο, εξελιγμένο Router Speedport Plus θα σου λύσει τα χέρια. Απόφυγε το… μποτιλιάρισμα στη σύνδεση του ίντερνετ από την ταυτόχρονη σύνδεση συσκευών χρησιμοποιώντας Router δύο ταχυτήτων που μπλοκάρει την απώλεια ταχύτητας. Έλεγξε ακόμη αν οι συσκευές που χρησιμοποιείς είναι αντίστοιχης τεχνολογίας δύο συχνοτήτων, για τη βέλτιστη απόδοση ταχύτητας.

Τοποθέτησε το Router στο σωστό σημείο

Το Router εκπέμπει WiFi σήμα σε κυκλικό σχήμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Τοποθέτησέ το σε ένα κεντρικό και ανοιχτό σημείο του σπιτιού χωρίς εμπόδια. Διάφορα υλικά στο σπίτι που βρίσκονται στην εμβέλεια του WiFi όπως τσιμέντο ή πόρτες συντελούν στην ταχύτερη μείωση της εμβέλειας WiFi  αφού εξασθενούν σταδιακά το σήμα. Για παράδειγμα ένας τοίχος μπορεί να εξασθενήσει το WiFi έως 24% ενώ προχωρώντας σε διαφορετικό όροφο μπορεί να μειωθεί έως και 64%.

WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου

Αν το Router σου είναι τοποθετημένο στο σαλόνι και εσύ βρίσκεσαι στον πάνω όροφο θα χρειαστείς ένα WiFi Extender που επεκτείνει το WiFi σήμα. Το Router AC750 RE200 σού προσφέρει εύκολη επέκταση της κάλυψης και της ισχύος του WiFi σήματος, για να έχεις Internet όπου το χρειάζεσαι!

Αν βρίσκεσαι σε πιο απομακρυσμένο σημείο ένα Powerline θα μεταφέρει το σήμα για να μπορείς να είσαι online παντού. Με το Powerline TL-WPA4226KIT WiFi EXT έχεις εμβέλεια έως 300 μέτρα και με το πάτημα ενός κουμπιού, έχεις WiFi σήμα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού!

Εξειδικευμένη εξυπηρέτηση COSMOTE @YourService

Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να επιλέξεις τον κατάλληλο εξοπλισμό και να τον τοποθετήσεις σωστά, ή να λύσεις ακόμη και τα προβλήματα καλωδίωσης στο σπίτι, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της υπηρεσίας COSMOTE @YourService θα είναι πάντα στη διάθεση σου.

Τώρα ξέρεις τι χρειάζεται για να απολαμβάνεις τέλεια εμπειρία Internet στο σπίτι.

localStorage.clear();


Πηγή