Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Αγορά κλιματιστικού από τη MediaMarkt, ασφαλώς

Αγορά κλιματιστικού από τη MediaMarkt, ασφαλώς

Η MediaMarkt, συνεχίζει να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, και μας καλεί να κάνουμε ακόμη μία κίνηση smart στην αγορά κλιματιστικού επιλέγοντας τον ΜΕΓΑΛΟ των οικιακών συσκευών.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου MediaMarkt ή το ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr και βρείτε άμεσα διαθέσιμα όλες τις κορυφαίες επώνυμες μάρκες κλιματιστικών Toyotomi, Fujitsu, Midea, Inventor, Bosch, Daikin και Juro-Pro στις γνωστές MediaMarkt τιμές.

Επιλέξτε το κλιματιστικό που σας ταιριάζει σε 3 απλά βήματα και γνωρίστε όλες τις τεχνολογίες που πρέπει να έχει με τη βοήθεια του οδηγού αγοράς.

Η μάρκα που περιστρέφεται πάντα γύρω από τον κάθε καταναλωτή και καλύπτει όλες τις διαφορετικές του ανάγκες, εγγυάται την ασφαλή εγκατάσταση κλιματιστικού στον χώρο σας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα, η MediaMarkt παρέχει τα παρακάτω μοναδικά προνόμια:

  • Δωρεάν παράδοση στον χώρο σας
  • Ασφαλή εγκατάσταση κλιματιστικού από πιστοποιημένο δίκτυο 120 αδειοδοτημένων εργολάβων ψυκτικών εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα προστασίας όπως χρήση μασκών, γαντιών, αντισηπτικών και τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.
  • 1 χρόνο εγγύηση εργασίας εγκατάστασης
  • Επίδειξη σωστής λειτουργίας της συσκευής σας
  • Δωροεπιταγή με την ανακύκλωση του παλιού κλιματιστικού
  • Περισυλλογή και απομάκρυνση των συσκευασιών.

Και το καλοκαίρι, κάντε την κίνηση smart με αγορά κλιματιστικού από τη MediaMarkt.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα mediamarkt.gr και ενημερωθείτε για τη σειρά υπηρεσιών της MediaMarkt που συνοδεύει κάθε αγορά προϊόντων ώστε να μπορείτε να τα απολαμβάνετε σωστά και με ασφάλεια άμεσα.


Πηγή