Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, κάτι τέτοιο χρειάζεστε

Είναι γεγονός πως το λεγόμενο mining (εξόρυξη κρυπτονομισμάτων) είναι μια διαδικασία που ξέρουν λίγοι και καλοί να κάνουν, καθώς απαιτεί τεχνογνωσία, επεξεργαστική ισχύ και αναζήτηση πληροφοριών σε γωνιές του ίντερνετ που δεν είναι προσβάσιμες σε όλους.

Και πόσο κρίμα είναι αυτό σήμερα, να μην μπορείς να μπεις στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, παρά την καθιέρωση του Bitcoin και του Ethereum. Εδώ υπόσχεται πως θα μας βοηθήσει το Coinmine One Cryptocurrency Miner, απλοποιώντας τη διαδικασία.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094824448-0’); });

Κατασκευασμένη με την υποστήριξη της Coinbase, η plug-and-play συσκευή τρέχει το Mine OS, ένα νέο λειτουργικό σύστημα που αφορά ακριβώς στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων και ενημερώνεται αυτόματα, προσαρμοζόμενο έτσι σε όλες τις αλλαγές πρωτοκόλλων της αγοράς.

Το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του κουτιού που μοιάζει με Xbox είναι ωστόσο η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στα μόλις 120W, σαν ένα PlayStation 3 δηλαδή! Αλλά και η χαμηλή στάθμη θορύβου στα 40 dB.

Η οικιακή συσκευή εξόρυξης ελέγχεται πλήρως από μια απλή εφαρμογή, επιτρέποντάς σου να διαχειρίζεσαι τα κέρδη σου. Bitcoin δεν κόβει για την ώρα, τα καταφέρνει ωστόσο περίφημα με τα Ethereum, Ethereum Classic, Monero και Z-Cash.

Όσο για το κόστος του Coinmine One Cryptocurrency Miner, αποκρυσταλλώνεται στα 700 ευρώ (799 δολάρια)…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή