Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτά είναι τα κορυφαία tablet του 2016

Στην αγορά κυκλοφορούν πλήθος συσκευών tablet με διάφορα χαρακτηριστικά, δυνατότητες και σε ένα μεγάλο εύρος τιμών. Οι συντάκτες του έγκυρου τεχνολογικού site Cnet.com, επέλεξαν τις καλύτερες συσκευές του 2016 ανεξαρτήτως τιμής και τα παρουσιάζουν.

Δείτε ποια είναι τα καλύτερα tablet του 2016 σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα…

Apple iPad Pro 9,7 ιντσών – Το καλύτερο iPad μέχρι αυτή τη στιγμή

Το τελευταίο iPad Pro προσφέρει ό,τι καλύτερο έχει να δώσει το μοντέλο των 12,9 ιντσών σε ένα μικρότερο πακέτο, ενώ παράλληλα συνδυάζεται με μικρές βελτιώσεις. Είναι ταχύτερο σε επιδόσεις, διαθέτει καλύτερη κάμερα, ενώ έρχεται και σε… ροζ απόχρωση.

Google Pixel C – Το Android με το οποίο αξίζεις να ανταλλάξεις το iPad σου

losaidagdj4

Το Google Pixel C είναι το καλύτερο Android tablet που έχει να προσφέρει ο ανταγωνισμός, σημειώνει το cnet. Διαθέτει κομψή, στιβαρή κατασκευή καθώς και μαγνητικό πληκτρολόγιο (πωλείται ξεχωριστά), το οποίο συνδέεται τόσο σταθερά που μπορείτε να το κρατάτε ανάποδα και το tablet δεν πρόκειται να πέσει.

Apple iPad Mini 4 – Το μικρότερο iPad της Apple αναβαθμίστηκε

losaidagdj5

Το iPad Mini 4 υποστηρίζει τις περισσότερες λειτουργίες του iOS 9 και διαθέτει έναν αριθμό ευπρόσδεκτων αναβαθμίσεων. Ωστόσο, η υψηλή τιμή του θα κάνει κάποιους να το παρακάμψουν και να κατευθυνθούν στα μεγαλύτερα iPad Air μοντέλα.

Microsoft Surface Pro 4 – Παραμένει ο βασιλιάς των PC tablets

losaidagdj1

Μια σειρά από μικρές βελτιώσεις παγιώνουν τη θέση του Surface Pro 4 σαν το καλύτερο Windows tablet, εφόσον βέβαια είστε έτοιμοι να πληρώσετε εξτρά το απαραίτητο πληκτρολόγιο.

iPad Air 2 – Το κλασικό tablet της Apple

losaidagdj6

Αν και ανανεωμένο, το iPad Air 2 καταφέρνει να διατηρήσει τη φινέτσα του προηγουμένου μοντέλο, με μια σειρά προσθηκών όπως ταχύτερο επεξεργαστή και την ευπρόσδεκτη προσθήκη του Touch ID.

Sony Xperia Z4 tablet – Το καλύτερο tablet που ποτέ δεν άκουσες γι’ αυτό

losaidagdj8

Το Sony Xperia Z4 είναι ένα σπάνιο, αδιάβροχο tablet με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και πολύ λεπτό σώμα. Η Sony δεν είναι γνωστή για τα tablets της, όμως το Xperia Z4 είναι ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της.

Samsung Galaxy Tab S2 – Ένα μικρό tablet με κορυφαία οθόνη

losaidagdj3

Χάρη στην υπέροχη οθόνη και το πολύ μικρό βάρος, το Samsung Galaxy Tab S2 είναι ένα υπέροχο Android tablet για καθημερινή χρήση στο σπίτι, αλλά και στο δρόμο.

Amazon Fire HDX 8.9 – Το καλύτερο tablet για χρήση από όλη την οικογένεια

losaidagdj2

Το Fire HDX 8.9 είναι το καλύτερο μέχρι σήμερα tablet της Amazon. Με βασικό γνώρισμα την εύκολη πρόσβαση στη μεγάλη βιβλιοθήκη με βίντεο του Amazon, διαθέτει επιπλέον λαμπερή οθόνη και δυνατά ηχεία, που το καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους βλέπουν βίντεο.


Πηγή