Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτά είναι τα top αξεσουάρ για το κινητό σας

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει για τους περισσότερους από εμάς το κέντρο της ζωής μας, αλλά οι ίδιες οι συσκευές είναι μόνο το ένα κομμάτι της «ιστορίας».

Αυτό που πραγματικά κάνει ένα smartphone λειτουργικό είναι τα αξεσουάρ του, που ενισχύουν περαιτέρω κάθε εμπειρία σας. Είτε βρίσκεστε σε ταξίδι, περπατάτε στη βόλτα σας, ή επιστρέφετε πίσω στο σπίτι, τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία των smartphone σας.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094569078-0’); });

Για το σκοπό αυτό, η λίστα με τις επιλογές που ακολουθεί, περιέχει τα καλύτερα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας που κάνουν τα smartphones ακόμη πιο έξυπνα και όμορφα.

Power banks

Τα smartphones είναι υπέροχα – όταν λειτουργούν. Αλλά το πρόβλημα με τα περισσότερα smartphones είναι ότι η μπαταρία τους δεν διαρκεί ολόκληρη τη μέρα. Έτσι είναι συχνά απαραίτητο να έχετε μαζί σας κάποια επιπλέον μαγική δύναμη που δεν θα σας προδώσει.

Ένα power bank μπορεί να γίνει το μαγικό σας ραβδί… διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα ή τονίστε το στυλ σας με έναν εξαιρετικό σχεδιασμό. Έχετε να διαλέξετε μέσα από μια ευρεία γκάμα για όλα τα γούστα, που ταιριάζει σε οποιαδήποτε τσέπη. Δώστε δύναμη στο κινητό σας, για να σας ακολουθεί όλη μέρα!

Ηχεία Bluetooth

Ας το παραδεχτούμε! Το ηχείο στο τηλέφωνό σας μάλλον «χάνει»… Όταν προσπαθείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια, βγαίνει ένας λεπτός ήχος χωρίς καθαρότητα, χωρίς ένταση και άσχημο μπάσο. Αυτό δεν είναι και πολύ καλό.

Ένα ηχείο bluetooth μπορεί να πάρει τον ήχο σας και να τον απογειώσει σε πολλά ντεσιμπέλ. Διαλέξτε το ηχείο όπως ακριβώς σας ταιριάζει. Όχι μόνο με υπέροχο ήχο, αλλά και αδιάβροχο που σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο ντους.

Επιπλέον, εάν έχετε περισσότερα από ένα, αρκεί να τα συνδέσετε ταυτόχρονα και να γεμίσετε το πάρτι με ήχο. Κάντε το τώρα δικό σας και γιορτάστε το!

Ακουστικά Bluetooth

Αυτό που έχει σημασία είναι η υποστήριξη του κώδικα Bluetooth και αν έχετε iPhone θα θέλετε να κοιτάξετε για το AAC. Αν, πάλι, χρησιμοποιείτε  Android, το aptX και οι πολλές παραλλαγές του είναι το μεγάλο σας στοίχημα.

Το LDAC, από την άλλη πλευρά, είναι ωραίο, αλλά σίγουρα όχι hi-res… και αν όλα αυτά σου φαίνονται σπαζοκεφαλιά, οι πιθανότητες είναι τα αυτιά σας να μην είναι μαθημένα ώστε να διαφοροποιήσουν τους κωδικοποιητές.

Τα Bluetooth ακουστικά κάθονται απευθείας στα αυτιά σας και ορίζουν την υγιή ισορροπία μεταξύ φορητότητας και ποιοτικού ήχου.

Δεν ακουμπούν ούτε πάνω ούτε μέσα στο αυτί, οπότε το ακουστικό δεν είναι τελικά τόσο μεγάλο και προσφέρει ασύγκριτη άνεση. Τολμήστε να τα επιλέξετε! Τα ακουστικά που καλύπτουν το αυτί προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ήχου και έντασης, καθώς  χρησιμοποιούν την ανατομία του αυτιού για να διοχετεύσουν τον ήχο.

Συνεπώς, δημιουργείται μια καλύτερη ασπίδα και ο ήχος μπορεί να αντηχεί σωστά. Αυτό τα κάνει ιδανικά κυρίως για μετακίνηση, ταξίδια και χρήση όπου ο εξωτερικός θόρυβος μπορεί να καταστρέψει τα ακούσματά μας…

Όταν δεν τα χρησιμοποιείτε μπορείτε απλά να τα κατεβάσετε στο λαιμό σας και να δώσετε περισσότερο στυλ στο look σας. Θυμηθείτε – τα απλά ακουστικά δεν απομονώνουν καθόλου τον ήχο, κάτι που μπορεί να μην σας ενοχλεί αν τα χρησιμοποιήσετε κάπου με ησυχία, ωστόσο ακούγεται απαίσια όταν ταξιδεύετε ή μετακινείστε.

Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στα γούστα και τις απαιτήσεις σας!

Βάση αυτοκινήτου

Η συνεχής επαφή με το smartphone μας είναι σύνηθες στις μέρες μας. Ακόμη και όταν οδηγούμε, μας φαίνεται καλή ιδέα να χρησιμοποιούμε το τηλέφωνό μας για GPS, κλήσεις έκτακτης ανάγκης κ.α.

Έχετε αναλογιστεί, όμως, ότι κάτι τέτοιο θα έθετε εσάς και τους γύρω σας σε υψηλό κίνδυνο; Ευτυχώς υπάρχει μια λύση για να αυξήσετε την ασφάλειά σας στο δρόμο, ενώ εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας.

Μια βάση αυτοκινήτου για smartphone σας επιτρέπει να τοποθετείτε τη συσκευή σας στο ταμπλό για εύκολη πρόσβαση, όπου τα μάτια σας δεν απέχουν πολύ από το δρόμο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να περιηγηθείτε με ασφάλεια στο GPS, τους αριθμούς επαφών σας ή να απαντήσετε γρήγορα μια κλήση.

Η επιλογή ενός αυτοκινήτου είναι μεγάλη υπόθεση, δεν χρειάζεται να είναι και της βάσης αυτοκινήτου! Με τόσες πολλές επιλογές, είναι δύσκολο να προσδιορίσετε ποιο σας ωφελεί περισσότερο.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά όμως που αξίζουν τα χρήματά σας; Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και σχεδιασμό μια διακριτική μαγνητική βάση στήριξης ή μια με τηλεσκοπικό ή εύκαμπτο βραχίονα, ακόμα και μια κλασική σταθερή βάση στήριξης ενισχυμένη με τζελ για να μένει το κινητό σας προστατευμένο από τους κραδασμούς. Η επιλογή είναι δική σας!

Θήκες για smartphones

Τα κινητά είναι προέκταση του χεριού μας, απαραίτητα και αχώριστα κομμάτια μας και απόλυτα λειτουργικά. Οι κατασκευαστές τους έχουν δώσει χαρακτηριστικά που τα καθιστούν όμορφα. Αλλά η ομορφιά συχνά είναι εύθραυστη!

Εάν περνάτε πολύ χρόνο έξω και οι καιρικές συνθήκες σας δυσκολεύουν, εάν θέλετε να πάτε έναν περίπατο, ή ίσως απλά να σας  πέφτει συχνά το κινητό από τα χέρια, σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε να επενδύσετε σε μια θήκη που θα απορροφήσει όλα τα χτυπήματα.

Ορισμένες από αυτές προσφέρουν προστασία κατά της πτώσης, μερικές είναι ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και μερικές προστατεύουν με ιδιαίτερο στυλ, ή και όλα μαζί.

Δείτε την μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει το ebnb.gr και αποφασίστε για το στυλ που θα δώσετε στο κινητό σας. Αν είστε… αναποφάσιστοι διαλέξτε και μια δεύτερη για να ανανεώνετε το smartphone σας στο λεπτό ανάλογα με την διάθεσή σας.

Αν πάλι έχετε καταλήξει, φτιάξτε μια παιχνιδιάρικη θήκη, με όποια φωτογραφία θέλετε και κάντε ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο δώρο στους φίλους σας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή